Κατερίνα Παπουτσάκη: Όταν ενημερώθηκα ότι είμαι έγκυος, έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Όταν ενημερώθηκα ότι είμαι έγκυος, έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ

Η  Κατερίνα Παπουτσάκη, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People. Μεταξύ άλλων  μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η γνωστή ηθοποιός, ετοιμάζεται να μπει σύντομα στο μαιευτήριο προκειμένου να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Η ίδια θυμάται τη μέρα που ενημερώθηκε για την εγκυμοσύνη της. Τα συναισθήματά της ήταν ανάμεικτα, αφού εκείνη την περίοδο η χώρα θρηνούσε για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

«Ήταν τέλη Ιουλίου. Μάλιστα το νέο της εγκυμοσύνης μου, συνέπεσε με τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι. Αυτές οι μέρες ήταν πραγματικά επώδυνες για όλους μας. Έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για την ακρίβεια, εκείνη την περίοδο θρηνούσε όλη η Ελλάδα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 
Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.