Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι ελλήνων ηθοποιών

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι ελλήνων ηθοποιών

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του χωρισμού  για γνωστό ζευγάρι

Το ζευγάρι αντί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους

Οι δύο ηθοποιοί ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα και ήταν αχώριστοι. Μάλιστα εκείνη είχε μετακομίσει στο σπίτι του ηθοποιού στα νότια προάστια.

Ο λόγος για τον Κώστα Σόμμερ και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ.

Εδώ και καιρό δεν ποστάρουν κοινές φωτογραφίες στα social media όπως συνήθιζαν αλλά και πριν λίγες ημέρες εκείνος ήταν στα χιόνια με φίλους και η ηθοποιός έκανε βραδινή έξοδο χωρίς εκείνον.

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.