Επικαιρότητα:

Γιουλίκα Σκαφιδά: Ήμουν έγκυος και με ρωτούσε γιατί είχα πει στο παρελθόν ότι δεν ήθελα να γίνω μητέρα – Ήταν άκομψο

23 Οκτ. 2024 - 10:10 | Show Biz
Γιουλίκα Σκαφιδά: Ήμουν έγκυος και με ρωτούσε γιατί είχα πει στο παρελθόν ότι δεν ήθελα να γίνω μητέρα – Ήταν άκομψο

Η Γιουλίκα Σκαφιδά που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show».

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και τις αλλαγές που είχε φέρει στη ζωή της ο γιος της, Άγγελος. Μάλιστα, αναφέρθηκε στους πρώτους μήνες με το μωρό στο σπίτι και περιέγραψε πώς οι ρυθμοί της ζωής της είχαν αλλάξει μετά την επιστροφή στη δουλειά.

«Άλλαξε πολύ η ζωή μου και είμαι αφοσιωμένη στο παιδί. Είναι μια πολύ γλυκιά ευθύνη είναι και πολύ κουραστικό το σποτ της μητρότητας», είπε χαρακτηριστικά.

«Έμεινα 9 μήνες στο σπίτι. Δεν έχω νιώσει ακόμα ότι δουλεύω, γιατί έχω τη μητέρα μου και βοήθεια, οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο». 

«Δεν πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας»
Ένιωσε την ανάγκη να διευκρινίσει ότι ο γιος της δεν μεγάλωνε σε μονογονεϊκή οικογένεια, ενώ ανέφερε πώς κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Ήθελα να λύσω την παρεξήγηση ότι δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Πήγα σε μια εκπομπή και πριν με ρωτήσουν οτιδήποτε άρχισαν να μιολάνε για τη γενναιότητα των μαμάδων που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους και επειδή ήμασταν στον αέρα δεν μπόρεσα να πω τίποτα. Και μετά είπα “αυτό δεν είναι ωραίο, είναι άδικο” γιατί δεν είμαι μόνη μου και θέλησα να τακτοποιήσω τα πράγματα».

 «Είχα κάνει μια ταινία μικρού μήκους για τη σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά ο τρόπος που το έγραφαν σαν τίτλο ήταν σαν να πάσχω εγώ από αυτή τη νόσο».

«Όταν ήμουν έγκυος με πέτυχε μια δημοσιογράφος στον δρόμο και με ρωτούσε γιατί είχα πει στο παρελθόν ότι δεν ήθελα να γίνω μαμά, ήταν άκομψο».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ιδιαίτερο ρόλο της στη σειρά Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά, περιγράφοντας πώς είχε μάθει να κάνει… ζογκλερικά για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Δείτε σχετικό βίντεο