Επικαιρότητα:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σε νέο χειρουργείο θα υποβληθεί ο πατέρας του μετά το τροχαίο – Τα νεότερα για την υγεία του

23 Οκτ. 2024 - 10:07 | Show Biz
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σε νέο χειρουργείο θα υποβληθεί ο πατέρας του μετά το τροχαίο – Τα νεότερα για την υγεία του

Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του γνωστού επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντα, Μανώλη Παπακαλιάτη ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου νοσοκομείου έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, ο 76χρονος επιχειρηματίας και πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον ενώ φέρει σοβαρά τραύματα στην κνήμη και στη γνάθο και ελαφρύτερα τραύματα σε σπονδυλική στήλη, μέση, λεκάνη και μηρό.

 Ο ίδιος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ μετά το πολύωρο χειρουργείο ενώ όπως αναφέρουν πηγές από το νοσοκομείο θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο τις επόμενες ημέρες.

Στο πλευρό του η οικογένειά του
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Μανώλη Παπακαλιάτη βρίσκεται ολόκληρη η οικογένειά του.

Ο γιος του, Χριστόφορος μόλις έμαθε για το ατύχημα του πατέρα του έφτασε με αεροπλάνο στο Ηράκλειο και βρίσκεται μαζί του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στο Live News χθες λέγοντας πως ο πατέρας του είναι σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. «Είναι σταθερά αλλά κρίσιμη η κατάσταση από ό, τι μας λένε οι γιατροί. Έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο. Επικοινωνεί. Έχει πολλά χτυπήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πώς έγινε το τροχαίο
Όλα συνέβησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στον Άι Γιάννη της Κνωσού όταν ένα μηχανάκι παρέσυρε τον Μανώλη Παπακαλιάτη που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον 76χρονο γνωστό επιχειρηματία και έναν ανήλικο που ήταν συνοδηγός του δικύκλου.

Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τον γνωστό επιχειρηματία να φέρει βαρύτατα τραύματα στα κάτω άκρα. Ευτυχώς, ο ανήλικος φέρει ελαφρά τραύματα.