Επικαιρότητα:

Σήμερα η κηδεία του Ντίνου Καρύδη – Συγκινεί η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη

17 Σεπ. 2024 - 09:21 | Show Biz
Σήμερα η κηδεία του Ντίνου Καρύδη – Συγκινεί η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη

Ο Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου η οικογένεια, φίλοι και όσοι θαύμαζαν τον Ντίνο Καρύδη θα πουν το τελευταίο αντίο στις 13:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Η Σμαράγδα Καρύδη το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν την κηδεία, μοιράστηκε στα social media την πιο ανέμελη φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια στην αγκαλιά του Ντίνου Καρύδη, έτσι όπως θα θυμάται για πάντα τον πατέρα της.

Δεν έγραψε κάποιο κείμενο, παρά μόνο δημοσίευσε μία παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια απείχε, κάνοντας ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ σε κάθε του συνέντευξη μιλούσε με τα πιο τρυφερά λόγια για την μονάκριβη κόρη του Σμαράγδα.

Τα τελευταία δύσκολα χρόνια

Το 2018 η Σμαράγδα Καρύδη σε δήλωσή της στην εφημερίδα Real News απαντούσε για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της μετά το εγκεφαλικό που υπέστη: «Ευτυχώς, τώρα είναι σε ανάρρωση στο σπίτι μετά το έμφραγμα που έπαθε. Είχε καλούς γιατρούς και τον πρόλαβαν με το μπαλονάκι που έβαλαν, αλλά δυστυχώς μετά ταλαιπωρήθηκε με ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που μας κράτησαν αρκετά μέσα», δήλωνε η Σμαράγδα Καρύδη.

Ο Ντίνος και η Σμαράγδα Καρύδη μετρούσαν αρκετές κοινές εμφανίσεις σε θεατρικές πρεμιέρες. Πατέρας και κόρη λάτρευαν να βρίσκονται μαζί στο θέατρο, ενώ τον Οκτώβριο του 2023 ο ηθοποιός καμάρωσε για τελευταία φορά επί σκηνής την κόρη του στην πρεμιέρα της παράστασης, «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη».

Η τελευταία του εμφάνιση σε τηλεοπτική σειρά έγινε το 2019 μέσα από την εμφάνισή του στο Remake της σειράς, «Λόγω Τιμής».

Πηγή: govastileto.gr