Επικαιρότητα:

Πέθανε η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου

22 Ιουλ. 2024 - 10:29 | Show Biz
Πέθανε η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου

 Η γνωστή σεφ που νοσηλευόταν από χθες σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας, σύμφωνα με πληροφορίες του Zappit.gr και τον Γιώργο Σκρομπόλα έφυγε από τη ζωή πριν λίγη ώρα σε ηλικία 39 ετών.

Η Ντέμη Γεωργίου εργαζόταν στην Πάρο, έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της το βράδυ του Σαββάτου 20/7. Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Το πρωί της Κυριακής 21/7 η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το κέντρο υγείας της Πάρου στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Τελικά όμως, σχεδόν ένα 24ωρο μετά, η 39χρονη πρώην παίκτρια του MasterChef δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στους φίλους και συγγενείς της. 

 
Οι αναρτήσεις για τον θάνατο της Ντέμη Γεωργίου

Φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν την 39χρονη, που έφυγε τόσο γρήγορα. Οι αναρτήσεις στα social media για τον θάνατο της Ντέμη Γεωργίου «ραγίζουν» καρδιές.

Οι αναρτήσεις της από την Πάρο λίγες μέρες πριν πεθάνει
Τίποτε δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη για την Ντέμη (Δήμητρα) Γεωργίου, καθώς το προηγούμενο διάστημα, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook και το Instagram, φωτογραφίες από τα πιάτα που ετοίμασε στο νησί και την ίδια να απολαμβάνει την παραμονή της στη Νάουσα.

Η Ντέμη Γεωργίου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef του 2020, όπου και ξεχώρισε, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την  προσωπική της εξομολόγηση, λίγο μετά το παιχνίδι, για την κρίση στον γάμο με την πρώην σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου.


Η οντισιόν της στο MasterChef