Επικαιρότητα:

Η Κέιτ Μίντλετον πήγε στο Γουίμπλεντον, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο Euro: Οι χωριστές δημόσιες εμφανίσεις με διαφορά λίγων ωρών

15 Ιουλ. 2024 - 15:55 | Show Biz
Η Κέιτ Μίντλετον πήγε στο Γουίμπλεντον, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο Euro: Οι χωριστές δημόσιες εμφανίσεις με διαφορά λίγων ωρών

Ένα από τα θέματα που μας απασχόλησαν το Σαββατοκύριακο ήταν η δεύτερη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας - που έχει αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες - έδωσε το «παρών» στο Γουίμπλεντον, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών. Από το πλευρό της, όμως απουσίαζε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Και μπορεί οι Βρετανοί να περίμεναν πώς και πώς αυτή την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, αφού είθισται να παρευρίσκεται κάθε χρόνο και φέτος υπήρχε το ενδεχόμενο αυτό να μην συμβεί, όμως απόρησαν με την απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο ίδιος δεν συνόδευσε τη σύζυγό του και στη θέση του βρέθηκαν η κόρη τους, Σαρλότ, και η αδερφή της, Πίπα.

Φυσικά, πίσω από την απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από τον τελικό του Γουίμπλεντον ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Αλκαράθ, βρίσκεται το Euro. Την ίδια ημέρα με αυτόν τον αγώνα ήταν προγραμματισμένος ο τελικός του Euro, στον οποίο έπαιξαν η Αγγλία με την Ισπανία, κι έτσι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βρισκόταν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία, όπου διεξήχθη ο αγώνας. Συνεπώς, δεν ήταν εφικτό να δώσει το «παρών» και στα δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Μπορεί, τελικά, η Ισπανία να κέρδισε, ωστόσο ο πρίγκιπας ήταν εκεί για να υποστηρίξει την προσπάθεια της εθνικής της Αγγλίας. Να σημειωθεί πως ο Ουίλιαμ είναι ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αγγλίας, και πιστός οπαδός του αθλήματος. Ο ίδιος, βέβαια, δεν πήγε μόνος του στο γήπεδο, αλλά συνοδευόμενος από τον 10χρονο γιο του, πρίγκιπα Τζορτζ, ο οποίος μαγνήτισε τα βλέμματα.

Μπαμπάς και γιος παρακολούθησαν τον αγώνα και αναχώρησαν από το γήπεδο όντες υπερήφανοι για την προσπάθεια της ομάδας τους.

Πηγή: jenny.gr