Επικαιρότητα:

Θανάσης Βέγγος: 13 χρόνια μετά το θάνατό του αποκαλύφθηκε το μυστικό – Δεν ετάφη ποτέ

09 Ιουλ. 2024 - 09:10 | Show Biz
Θανάσης Βέγγος: 13 χρόνια μετά το θάνατό του αποκαλύφθηκε το μυστικό – Δεν ετάφη ποτέ

13 χρόνια μετά το θάνατό του αποκαλύφθηκε το μυστικό της οικογένειας. Ο Θανάσης Βέγγος δεν ετάφη ποτέ αλλά αποτεφρώθηκε!
Ο Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2011. Στο λαϊκό προσκύνημα πλήθος κόσμου πήγε να αποτίσει φόρο τιμής στον μεγάλο αυτόν καλλιτέχνη, καθώς και πάρα πολλοί ηθοποιοί που είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ωστόσο μετά το τέλος του προσκυνήματος η σορός έφυγε με τη νεκροφόρα προς άγνωστη κατεύθυνση. Όλα αυτά τα χρόνια όλοι μιλούσαν για διάφορους τόπους που είχε εκφράσει ο ίδιος πως θέλει να ταφεί.

«Είναι ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή» αναφέρει ο 80χρονος ηθοποιός.
Σημειώνεται ότι σε ερώτηση του δημοσιογράφου, Νίκου Νικόλιζα στην Espresso για το αν η σορός αποτεφρώθηκε ο Γιώργος Σταυρόπουλος ανέφερε: «Συ ειπάς»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πού έριξαν την τέφρα του, ο Γιώργος Σταυρόπουλος απάντησε: «Την έχουν τα παιδιά του στο σπίτι».

«Ο Θανάσης για μένα ήταν αδερφός, φίλος, οικογένεια. Δεν θα μπορούσα να δουλέψω ξανά στο θέατρο χωρίς να έχω δίπλα μου αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Ήταν για μένα ο προστάτης μου» λέει συγκινημένος ο 80χρονος ηθοποιός στην Espresso. «Σκεφτείτε πως, όταν πέuανε στα χέρια μου ο Θανάσης, το 2011, είπα τέλος στο θέατρο, τέλος σε όλα. Μου στοίχισε πολύ ο θάνατός του».

.gossip-tv.