Επικαιρότητα:

Kevin Hart: Πάρτι γενεθλίων στο Nammos με «πόλεμο σαμπάνιας» – Ο λογαριασμός των 170.000 ευρώ και το φιλοδώρημα των 37.000 ευρώ

08 Ιουλ. 2024 - 10:31 | Show Biz
Kevin Hart: Πάρτι γενεθλίων στο Nammos με «πόλεμο σαμπάνιας» – Ο λογαριασμός των 170.000 ευρώ και το φιλοδώρημα των 37.000 ευρώ

Αυτές τις μέρες ο διάσημος stand up comedian και ηθοποιός, Kevin Hart απολαμβάνει τις ομορφιές της Μυκόνου.

Ο 45χρονος Αμερικανός επέλεξε το beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού για να γιορτάσει τα γενέθλιά του τα οποία εξελίχθηκαν σε ένα τρελό πάρτι. Στα τραπέζια γινόταν πόλεμος σαμπάνιας ενώ οι καλεσμένοι μπήκαν στην θάλασσα για να φωτογραφηθούν και να του ευχηθούν.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Kevin Hart
  


Σύμφωνα με πληροφορίες του mykonoslivetv, ο λογαριασμός έφτασε στο ποσό των €170.000 ενώ ο εορτάζων άφησε φιλοδώρημα €37.000! Το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι του Hart αλλά όχι ο Dwayne Johnson, η παρουσία του οποίου στην Μύκονο δεν έχει επιβεβαιωθεί παρότι πολλά δημοσιεύματα τον θέλουν να κάνει διακοπές στο νησί των Ανέμων μαζί με τον Hart.

O Kevin Hart έγινε γνωστός στο παγκόσμιο κοινό από την συμμετοχή του στα σίκουελ της κινηματογραφικής ταινίας Jumanji. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραγωγές όπως Scary Movie 3, Μαθητευόμενος Μπάτσος, Σκέψου Σαν Άντρας, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε κ.ά. Το 2015, το περιοδικό Time τον συμπεριέλαβε στην λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη, ενώ το 2021 υπέγραψε συμβόλαιο με το Netflix για τέσσερις αποκλειστικές ταινίες από τις οποίες θα γίνει πλουσιότερος κατά 100 εκατομμύρια δολάρια.