Επικαιρότητα:

Ζέτα Μακρυπούλια: Χαμός στο Twitter μετά το ξέσπασμα κατά αεροπορικής εταιρίας

05 Ιουν. 2023 - 16:35 | Show Biz
Ζέτα Μακρυπούλια: Χαμός στο Twitter  μετά το ξέσπασμα κατά αεροπορικής εταιρίας

Σκληρή κριτική συνεχίζει να δέχεται η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια στα κοινωνικά δίκτυα μετά την καταγγελία της για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρίες  Sky Express .

Η Ζ. Μακρυπούλια έχασε το περασμένο Σάββατο την πτήση της με προορισμό τη Σάμο εξαιτίας μιας τρίλεπτης καθυστέρησης και κατήγγειλε το περιστατικό  με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δεκάδες χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά την ανάρτηση της.

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε σε βίντεο, λέγοντας τα εξής: «Γεια σας παιδιά, εγώ μόλις γύρισα από το αεροδρόμιο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή και θα έπρεπε να με έχει πάει η Sky Express στη Σάμο. Κάτι που δεν συνέβη, όπως καταλαβαίνετε και θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία, γιατί είμαι και έξαλλη, δεν σας κρύβω».

Η αεροπορική εταιρεία απάντησε στην "επίθεση" της Ζέτας Μακρυπούλια μέσω των social media επειδή έχασε την πτήση της.

Από τη άλλη, μόνο θετικά δεν είδαν οι χρήστες του Twitter το ξέσπασμα της Ζέτας Μακρυπούλια για το γεγονός ότι έχασε τη πτήση της για τη Σάμο επειδή ήταν τουαλέτα. Συγκεκριμένα, ασκούν έντονη κριτική στην ηθοποιό και επαινούν την στάση της αεροπορικής εταιρείας, καθώς θεωρούν ότι σεβάστηκε τους «συνεπείς επιβάτες».

 Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets: