Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του Πρωινού - Οριστικό τέλος για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

29 Νοε 2022 - 13:51 | Show Biz
Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του Πρωινού - Οριστικό τέλος για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Μπορεί να πλησιάζει η περίοδος των Χριστουγέννων, μια περίοδος αρκετά ευχάριστη και γιορτινή, ωστόσο πολλά ζευγάρια αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Μάλιστα, ένας ακόμη χωρισμός "βόμβα" ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης 29/11 στον αέρα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 και σίγουρα δεν τον περιμέναμε να ακούσουμε, καθώς φαινόντουσαν αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει σιωπηλά, κάτι που προδόθηκε από τα social media, τα unfollow και το τέλος των κοινών τους αναρτήσεων.

 
Ποιος χωρισμός ανακοινώθηκε στον αέρα του Πρωινού
 
Ο λόγος λοιπόν για τον Snik και την Γιώτα Ιωαννίδου, οι οποίοι έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, παρόλο που πριν λίγο καιρό πήγαν και για διακοπές στις Μαλδίβες (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Μάλιστα, ο γνωστός τράπερ ήταν γνωστό πως παρόλο που τον ακολουθούν πάνω από 400 χιλιάδες άτομα στο instagram, εκείνος δεν ακολουθούσε ούτε έναν!

Μέχρι πριν μερικές ώρες, που αυτό άλλαξε μιας και είδαμε τον αριθμό να αλλάζει από 0 σε 1! Και ποιο είναι αυτό το 1; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία βρίσκεται σε σχέση ξανά με τον πρώην σύζυγό της και είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media) και μάλιστα την είχε κάνει ο ίδιος unfollow πριν λίγο καιρό.

Η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό, βέβαια, είχε μιλήσει για τον Snik και συγκεκριμένα για τα περιστατικά άγριας βίας, στα οποία πρωταγωνιστής είναι ο Snik.

«Το ότι υπάρχει μια εικόνα σε έναν άνθρωπο δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο μέσα στο σπίτι. Έχω περάσει καλά στις επιλογές μου. Βάζω τα όριά μου.

Στεναχωριόμουν για κάποια πράγματα και δεν τα καταλαβαίνω, ελπίζω να περάσει όμως και να είναι κάποια δυσαρέσκεια όμως εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου», είχε πει χαρακτηριστικά η Ηλιάνα.