Εξομολόγηση από Γρηγόρη Αρναούτογλου: Θα είχα δύσκολο τέλος - Με σταμάτησε η Νάνσυ

26 Νοε 2022 - 21:06 | Show Biz
Εξομολόγηση από Γρηγόρη Αρναούτογλου: Θα είχα δύσκολο τέλος - Με σταμάτησε η Νάνσυ

 Εξομολόγηση από Γρηγόρη Αρναούτογλου: Θα είχα δύσκολο τέλος - Με σταμάτησε η Νάνσυ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την καριέρα στην τηλεόραση, τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε, το θέμα των κιλών και τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου
 
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που την τελευταία εβδομάδα απολαμβάνει ένα διάλειμμα από την τηλεοπτική του δουλειά λόγω της προβολής του Μουντιάλ από τον ΑΝΤ1. Στην κουβέντα που είχε με τον Χάρη Λεμπιδάκη εξομολογήθηκε πως στήθηκε μια καριέρα 31 χρόνων, τις ψυχολογικές διακυμάνσεις που τον ταλαιπώρησαν στο παρελθόν και το πρόβλημα που του δημιούργησε η φαρμακευτική αγωγή για την απώλεια βάρους.

Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί τον εαυτό του καλό παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε:

«Tριάντα ένα χρόνια σερί σχεδόν, εκτός της χρονιάς που έφυγα για ψυχιατρικά - ψυχολογικά προβλήματα που είχα κι έπρεπε να καθίσω σπίτι, νιώθω ότι όλα αυτά τα χρόνια δίνω ένα μπράβο στον εαυτό μου που καταφέρνω να επιβιώνω σε κάτι που είναι τόσο πολύ δύσκολο και έχει πρωταθλητισμό. Τριάντα ένα χρόνια και περιμένουν κάποιοι τον Σεπτέμβριο για να πουν αν είμαι καλός ή κακός παρουσιαστής. Μιλάμε για την τέλεια παράνοια», σχολίασε τον τρόπο που του ασκείται η κριτική στην αρχή κάθε τηλεοπτικής σεζόν.

Όσο αφορά τα χρήματα που έχει εισπράξει από τη δουλειά του, έμεινε στο γεγονός πως κατά την οικονομική κρίση πέρασε δύσκολα όπως και πολλοί άλλοι: «Πέρασα αρκετά δύσκολα την εποχή της οικονομικής κρίσης, συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα. Αλλά είναι κάτι που δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν. Το σίγουρο είναι ότι δεν έκλεψα λεφτά από κανέναν».

Η μάχη με τα κιλά και η στάση της συντρόφου του
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει κατά καιρούς ταλαιπωρηθεί με διάφορες δίαιτες, πράγμα που τον κατέβαλε και ψυχολογικά. Με αποκορύφωμα το διάστημα που πήρε χάπια για να ελαττώσει την όρεξή του και να χάσει βάρος. Τότε ήταν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του: «Το μόνο πρόβλημα που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το θέμα των κιλών μου. Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά ή που θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχα φουντάρει.

Γι’ αυτό λέω σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε πολλά ψυχολογικά με τα κιλά. Περνάει ο κάθε ανόητος και σου λέει «Ε ρε Αρναούτογλου, πώς έγινες έτσι σαν ελέφαντας; Σταμάτα ρε φίλε δεν ξέρεις τι έχω περάσει, δεν ξέρεις πώς το έχω πάθει και σε τι ψυχολογική κατάσταση με βρίσκεις».

Και συνέχισε εξιστορώντας τι αντιμετώπισε στη συνέχεια: «Πλαστικός χειρουργός μου είπε «πάρε αυτά τα χάπια αλλά μην πεις ότι σου τα έδωσα εγώ». Κι όταν πήγα στο φαρμακείο, αυτά τα χάπια μου τα έδιναν με το ζόρι. Ευτυχώς που ήταν η Νάνσυ, πάλι καλά που δεν της έκανα κανένα κακό. Κόντεψα να της κάνω κακό.

Αν δεν ήταν η Νάνσυ να μου πει σταμάτα τα, θα είχα πολύ δύσκολο τέλος από αυτή την ιστορία χωρίς να το καταλάβω. Εγώ νόμιζα ότι μου έκανε καλό, γιατί μου έκοβε την πείνα αλλά δεν ήμουν καλά», είπε τονίζοντας τη βοήθεια της Νάνσυς Αντωνίου. Μάλιστα όπως είπε η σχέση τους είναι αρκετά καλή, παρά το γεγονός πως όπως όλα τα ζευγάρια έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: