Ελένη Ράντου: Αποκάλυψε την απειλή που δέχθηκε από διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού

21 Νοε 2022 - 16:20 | Show Biz
Ελένη Ράντου: Αποκάλυψε την απειλή που δέχθηκε από διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού

Η Ελένη Ράντου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για "κακοποιητικές" συμπεριφορές που βίωσε η ίδια στο επάγγελμά της, καθώς και απειλές που δέχτηκε.

Η Ελένη Ράντου αποκάλυψε την απειλή που δέχθηκε από διευθυντή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

 Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «εκ «Τετ α Τετ» έκανε αποκαλύψεις. «Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι κάποιος θα γίνει ενοχλητικός.

 Το “ενοχλητικός” το έχω βιώσει και στο φλερτ που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά. Μου έχει τύχει να μου πουν ότι θα πάρουν άλλον στη δουλειά που ικανοποιεί περισσότερες από μία ανάγκες. Έχω δώσει και χαστούκι, έχω φύγει προτού με φύγουν, έχω υποστεί ταπείνωση. Μου είπε ένας παραγωγός ότι “τώρα τα έχεις με τον Βασίλη και γι’ αυτό μάς αφοράς”. Αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει».

 Και πρόσθεσε: «Όταν έκανα μια σειρά και η οποία είχε κάποια προβλήματα, βρέθηκα με διευθυντή καναλιού, ο οποίος μου είπε “θα κάνεις αυτό που σου λέμε εμείς γιατί έχεις ένα θεατράκι και θα στο κλείσουμε”. Όχι, δεν μάσησα. Τότε του απάντησα “ξέρεις πόσοι διευθυντές έχουν περάσει από ‘δω;”. Μου έτυχε πέρυσι να με φωνάξουν για μια σειρά και με κοιτούσαν καλά καλά για να δουν πόσο έχω μεγαλώσει και αν κάνω για το ρόλο, μήπως έχω σιτέψει».