Ηλίας Μαμαλάκης: Βγήκε από την εντατική μετά το αλλεργικό σοκ

17 Νοε 2022 - 06:30 | Show Biz
Ηλίας Μαμαλάκης: Βγήκε από την εντατική μετά το αλλεργικό σοκ

Ο Ηλίας Μαμαλάκης συνεχίζει να νοσηλεύεται στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας, ύστερα από αλλεργικό σοκ που υπέστη από τροφική δηλητηρίαση, μα τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του είναι ευχάριστα. Και αυτό μιας και ο αγαπημένος σεφ πήρε εξιτήριο από την εντατική του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο εκπρόσωπος Τύπου οργανισμού κρατικών υπηρεσιών υγείας της Κύπρου, Χαράλαμπος Χαριλάου τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο Ηλίας Μαμαλάκης πήρε εξιτήριο από την εντατική και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στον παθολογικό θάλαμο. Πολύ σύντομα θα πάρει και εξιτήριο από το νοσοκομείο για να πάει στο σπίτι του».

«Η κατάσταση της υγείας του κ. Μαμαλάκη είναι πολύ καλή, πήρε εξιτήριο από την ΜΕΘ και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στον παθολογικό θάλαμο. Η ψυχολογία του είναι πολύ καλή και είναι όσο μπορεί ευδιάθετος» πρόσθεσε ακόμα στην ενημερωτική εκπομπή του MEGA.. Επίσης, ο κ. Χαριλάου ανέφερε ότι το περιστατικό του κ. Μαμαλάκη ήταν πολύ σοβαρό και γι’ αυτό νοσηλεύτηκε.