Επικαιρότητα:

Άννα Φόνσου: Μπήκαν σπίτι να με κλέψουν – Τους έβαλα να φάνε σούπα και τους φιλοξένησα το βράδυ

16 Νοε 2022 - 12:11 | Show Biz
Άννα Φόνσου: Μπήκαν σπίτι να με κλέψουν – Τους έβαλα να φάνε σούπα και τους φιλοξένησα το βράδυ

Μπήκαν να την κλέψουν. Και η ίδια όχι μόνο δεν τους κατέδωσε στην αστυνομία, αλλά τους έστρωσε το τραπέζι και τους φιλοξένησε στο σπίτι της να κοιμηθούν. Εκείνη η νύχτα ήταν η αιτία να αλλάξει η ζωή τους και να σωθούν.   
Η ηθοποιός Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ1. Και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από την προσωπική της ζωή.

Μία φορά, λοιπόν, δύο άτομα μπήκαν στο σπίτι της με στόχο να τη ληστέψουν.

«Μαγείρευα μια μέρα σούπα και χτυπάει το κουδούνι. Ανεβαίνουν επάνω δύο τύποι με σπιρούνια και τους λέω τι θέλετε από μένα;, Εγώ περίμενα τον άντρα μου. Μου λέει ο ένας κυρία Άννα, εγώ είμαι ο Δημήτρης του καθαριστηρίου. Μην το πείτε στον κύριο Τάκη αλλά έχω αυτό το πάθος, τα ναρκωτικά. Δώστε μας λεφτά ή ό,τι άλλο έχετε να φύγουμε».

«Τι να σου δώσω του λέω; Εγώ μαγειρεύω μια σούπα. Μπείτε μέσα. Βγάλαμε τη σούπα από τη φωτιά και τους λέω θέλετε να σας βάλω λίγη σουπίτσα; Καθίσαμε και οι τρεις και φάγαμε και του λέω πότε το άρχισες βρε Δημήτρη το κλέψιμο και τα ναρκωτικά; 

Μου είπε ότι τον παρέσυραν και τα λοιπά. Τους έκανα και δυο αβγά μάτια και τους λέω “πού να τρέχετε τώρα μες στη νύχτα να βρίσκετε ναρκωτικά; Δεν κοιμάστε απόψε εδώ, θα έρθει κι ο Τάκης σε λίγο”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, είπε πως «τους έστρωσα στο σαλόνι, όμως είχαν αφήσει έξω απ’ την πόρτα τις μπότες τους. Έρχεται ο Τάκης και του λέω “Θα σου εξηγήσω. Ο Δημήτρης, το παιδί του καθαριστηρίου, παίρνει ναρκωτικά, τους έδωσα σούπα και αβγά”. 

Εκείνος ήθελε να καλέσουμε την Αστυνομία. Όλη τη νύχτα ο Τάκης δεν κοιμήθηκε. Το πρωί που ξυπνήσαμε τους δίνει ο Τάκης ένα χαρτζιλίκι και τους λέει “η Άννα έχει τη δύναμη να σας πάει να κάνετε αποτοξίνωση. Θα πάτε;” λένε αυτοί “Θα πάμε”. Τους έστειλα και σήμερα έχουν ο καθένας από δυο παιδιά».