Θεοφανία Παπαθωμά: «Έχω σωθεί με την πυθαγόρεια διατροφή, αδυνατίζω συνέχεια»

16 Νοε 2022 - 07:45 | Show Biz
Θεοφανία Παπαθωμά: «Έχω σωθεί με την πυθαγόρεια διατροφή, αδυνατίζω συνέχεια»

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στο ΟΚ! και στον Αλέξανδρο Ράπτη για τη διατροφή που ακολουθεί και πόσο την έχει βοηθήσει με το βάρος της.
 
Τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια παρακολουθείς μαθήματα πρακτικής φιλοσοφίας με δάσκαλό σου τον Βάσο Βογιατζόγλου. Πόσο σε έχουν αλλάξει ως προσωπικότητα; Τι έχεις χάσει και τι έχεις κερδίσει;

Παρακολουθώ 11 χρόνια τώρα μαθήματα πρακτικής φιλοσοφίας. Σπουδάζω τη σοφία που μας κληροδότησαν οι μεγάλοι φωτισμένοι άνθρωποι, που θα έπρεπε να τη σπουδάζουμε από το Δημοτικό, αλλά δυστυχώς μας την κρύβουν. Μας έχουν δώσει οι μεγάλοι σοφοί τα κλειδιά της ευτυχίας και εμείς ζούμε μες στην άγνοια. Κρίμα.

Στο καθημερινό σου διαιτολόγιο ακολουθείς την πυθαγόρεια διατροφή. Τα παιδιά, ο σύντροφός σου υπακούουν στην επιλογή σου;

Ακολουθούμε οικογενειακώς χορτοφαγική διατροφή πολλά χρόνια. Η δική μου τον τελευταίο χρόνο είναι λίγο πιο συγκεκριμένη. Ακολουθώ την πυθαγόρεια διατροφή και έχω σωθεί. Νιώθω όμορφα, έχω φουλ ενέργεια, αδυνατίζω συνέχεια. Πραγματικά, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διατροφή.

thecaller.