Επικαιρότητα:

Το μήνυμα της Ελεονώρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω Instagram - Τι του ζήτησε

15 Νοε 2022 - 11:08 | Show Biz
Το μήνυμα της Ελεονώρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω Instagram - Τι του ζήτησε

Το μήνυμα που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό αποκάλυψε την Τρίτη (15/11) η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τη Βάνα Μπάρμπα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ανέφερε πως πριν από λίγο καιρό έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Instagram καθώς ήταν αρκετά ταραγμένη και δεν περίμενε πως θα της απαντούσε.

«Θα μοιραστώ κάτι τελείως δικό μου και προσωπικό. Μετά τη συνεργασία που είχαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καμπάνια του 15900, για τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, συναισθηματικά καταβεβλημένη και σε πολύ μεγάλη ταραχή, πήρα την πρωτοβουλία και του έστειλα μήνυμα στο Instagram» επεσήμανε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν περίμενα ποτέ ούτε ότι θα το διαβάσει, ούτε ότι θα το δει. Του είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι ώστε τα παιδιά σε αυτή τη χώρα να νιώθουν ασφαλή. Και όχι μόνο το είδε, απάντησε κιόλας. Αυτό είναι ένα καλό στοιχείο ενός ανθρώπου που έχει τα αυτιά του ανοιχτά στους πολίτες» συμπλήρωσε.

«Το καλό θα ήταν να έχει τα αυτιά του ανοιχτά σε όλους τους πολίτες και όχι στη Μπάρμπα και στη Μελέτη» σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.