Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απόφαση που πήραν στο Happy Day για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

15 Νοε 2022 - 07:13 | Show Biz
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απόφαση που πήραν στο Happy Day για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όλον αυτόν τον χαμό που υπάρχει τον τελευταίο καιρό απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, πάρθηκε η απόφαση να μην ασχοληθούν με αυτόν το θέμα και να αφήσουν την Κωνσταντίνα να απολαύσει αυτήν την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει.

 «Εμείς έχουμε αποφασίσει ως εκπομπή να σεβαστούμε αυτή την όμορφη περίοδο που ζει η Κωνσταντίνα και να κατεβάσουμε γενικά όλοι τους τόνους. Ότι θέματα έχει να λύσει, όποιες συγγνώμες θέλει να ζητήσει και με όποιον θέλει να λύσει την όποια παρεξήγηση, μπορεί να το κάνει σε μια άλλη χρονική περίοδο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα δεν είναι το σωστό timing. Και γενικώς ας χαμηλώσουμε όλοι τους τόνους. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτή τη στιγμή αυτή η κουβέντα».

Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται»
"Είναι ωραίο να παραδέχεται ότι κάποιους ανθρώπους ντρέπεται να τους συναντήσει", λέει ο Αντώνης Λουδάρος. 
Ο Αντώνης Λουδάρος είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για μία σεζόν στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ενώ κατά καιρούς έχει ακουστεί ότι ήταν μια χρονιά με κάποιες… δυσκολίες. 
Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη και τον ντόρο που ακολούθησε τις επόμενες ημέρες, ο ηθοποιός έκανε το σχόλιό του στην κάμερα του Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρολγου.