Σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον Μάνο Παπαγιάννη - Συγκινημένη η Σοφία Παυλίδου

14 Νοε 2022 - 14:06 | Show Biz
Σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον Μάνο Παπαγιάννη - Συγκινημένη η Σοφία Παυλίδου

Συγκινήθηκε στο άκουσμα της απόφασης η Σοφία Παυλίφου. 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον Μάνο Παπαγιάννη για όσα τον κατήγγειλε η ηθοποιός.

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια για την εκδίκαση της υπόθεσης τους.

 Η ηθοποιός όταν συμπρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Πετάει πετάει» με τον Μάνο Παπαγιάννη είχαν μια διένεξη και εκείνη υποστήριξε πως τη χτύπησε.

 Σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους δικαστές και έκριναν ένοχο τον ηθοποιό.

 Είναι ένοχος και η ποινή του που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

Σοφία Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Η ποινή δείχνει πόσα ψέματα είπε αυτός ο άνθρωπος»
 
«Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα θύματα να βγουν νικητές και να δικαιωθούν, να μην χάνουν την πίστη τους. Η αλήθεια πάντα θα λάμπει»

Η Σοφία Παυλίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Μάνο Παπαγιάννη μίλησε στους δημοσιογράφους.

 «Το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δέχτηκα μήνυση από αυτόν για να λυγίσω, να μην συνεχίσω. Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου, κ. Αλέξανδρο Μίντζια που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και τους μάρτυρές μου, οι οποίοι ούτε αυτοί λύγισαν από τις μηνύσεις που δέχτηκαν, από τις αναβολές, από τις καθυστερήσεις.

 Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα θύματα να βγουν νικητές και να δικαιωθούν, να μην χάνουν την πίστη τους. Η αλήθεια πάντα θα λάμπει.

  Είμαι συγκινημένη γιατί ήρθε η ώρα να δικαιωθώ και να είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε έναν χώρο πολιτισμού όπως είμαστε εμείς. Δεν είναι ακριβώς η μικρότερη ποινή. Θα μπορούσε να είναι ένας μήνας ή πέντε ημέρες. Η ποινή δείχνει πόσα ψέματα είπε αυτός ο άνθρωπος και πόσο κατακριτέα είναι η πράξη του».