Επικαιρότητα:

Αθηναΐς Νέγκα: Η μακροσκελής ανάρτηση που μιλά για χωρισμό – «Ας ακούγεται μελό και κιτς»

06 Οκτ. 2022 - 07:02 | Show Biz
Αθηναΐς Νέγκα: Η μακροσκελής ανάρτηση που μιλά για χωρισμό – «Ας ακούγεται μελό και κιτς»

Σε μία ιδιαίτερα συναισθηματική ανάρτηση προχώρησε η Αθηναΐς Νέγκα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

 
Συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία με τον σύζυγό της, την οποία συνόδευσε με ένα κείμενο περί χωρισμού. Αναφέρεται στη φθορά στις σχέσεις των ζευγαριών και καταλήγει ότι καμιά φορά ο χωρισμός είναι «μία καλύτερη συνέχεια». Αν και δεν υποστηρίζει ξεκάθαρα ότι η ίδια χώρισε, κάτι τέτοιο διαφαίνεται μέσα από τις λέξεις της.

Αθηναΐς Νέγκα: Η μακροσκελής ανάρτηση περί χωρισμού
«Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μαλακίες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες. Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα, να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035».

Η Αθηναΐς Νέγκα παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2017 μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια είχε αποκαλύψει τον γάμο της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ενώ σε συνεντεύξεις της είχε αποκαλύψει πως ο σύζυγός της είναι κατά 14 χρόνια νεότερος, γεγονός που όπως έλεγε την είχε αγχώσει πολλές φορές.

Το ζευγάρι απέκτησε μαζί ένα κοριτσάκι ενώ η Αθηναΐς Νέγκα έχει ακόμα ένα κοριτσάκι, από προηγούμενη σχέση της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega