Επικαιρότητα:

Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Άντζελα Γκερέκου - Η αλλαγή που έκανε μετά από χρόνια

05 Οκτ. 2022 - 14:41 | Show Biz
Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Άντζελα Γκερέκου - Η αλλαγή που έκανε μετά από χρόνια

Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ ανανέωσε το hair look της
Στην παρουσίαση προγράμματος του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν έδωσε το «παρών» η Άντζελα Γκερέκου. 

Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ εμφανίστηκε με ένα μαυρόασπρο look, και ανανέωμενο hair look, αφού μετά από χρόνια αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και τα έκοψε σε μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους.    
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η Άντζελα Γκερέκου που για ακόμη μια χρονιά πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά "Η Γη της Ελιάς” απάντησε και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες να υιοθετήσει ένα παιδάκι χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της.

"Δε θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες που γράφουν για μένα, ότι θα υιοθετήσω παιδί. Συγγνώμη που το λέω γελοιότητες αλλά όταν δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια… Αυτό εννοώ. Είναι ένα ευλογημένο θέμα αυτό της υιοθεσίας αλλά σχετικά με τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερη δουλειά τα κίτρινα περιοδικά και sites. Tα διαχειρίζομαι ψύχραιμα αυτά.

 
Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και λυπάμαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη διαδικασία να βγάλουν το ψωμάκι τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ, προσπαθώντας μέσα από εντελώς μεγάλα ψέματα που καμία σχέση δεν έχουν με την αλήθεια και δημιουργούν ιστορίες. Μάλλον θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. Δεν πειράζει, ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό και στη δική τους ψυχή όλο αυτό" είπε η Άντζελα Γκερέκου.