Επικαιρότητα:

Διεκόπη η δίκη του ντράμερ για τις νέες καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών

05 Οκτ. 2022 - 10:19 | Show Biz
Διεκόπη η δίκη του ντράμερ για τις νέες καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών

Στις 31 Οκτωβρίου θα οδηγηθεί και πάλι ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο γνωστός ντράμερ ο οποίος δικάζεται μετά τις νέες καταγγελίες σε βάρος του τεσσάρων κοριτσιών  για σεξουαλική κακοποίηση ενώ ήταν ανήλικα την περίοδο 2007- 2015 σε κάμπινγκ στην Πελοπόννησο όπου παραθέριζαν.

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής της υπεράσπισης του 71χρονου που εμφανίστηκε στο δικαστήριο με καθετήρα. Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου  επικαλέστηκε προβλήματα υγείας που, όπως είπε, αντιμετωπίζει αλλά και κώλυμα του συνηγόρου.

 Ωστόσο, οι δικαστές , υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, είπαν «όχι» στο αίτημα αναβολής και αποφάσισαν την διακοπή της δίκης για τις 31 Οκτωβρίου.

Οι νέες καταγγελίες σε βάρος του 71χρονου μουσικού μπήκαν στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης την περασμένη Άνοιξη. Τα νεαρά κορίτσια στράφηκαν σε βάρος του κατηγορούμενου κάνοντας λόγο για ένα συγκεκριμένο μοτίβο που φέρεται να ακολουθούσε εκμεταλλευόμενος τις σχέσεις εμπιστοσύνης που είχε αναπτύξει με τις οικογένειας με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να παρασύρει τα παιδιά.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο όσα του αποδίδονται, μετά την απολογία του είχε κριθεί προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται ότι αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του μουσικού  σε δεύτερο βαθμό για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού, υπόθεση για την οποία πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών, με αναστολή.

Όπως επισημαίνει στο Newsbeast o ποινικολόγος και συνήγορος των τεσσάρων θυμάτων του μουσικού, Παναγιώτης Γ. Παπαϊωάννου: «Πρόκειται για τέσσερις υποθέσεις κακουργηματικού χαρακτήρα για τις οποίες και κρατείται προσωρινά από τις 18 Μαΐου του 2022. Αυτές οι υποθέσεις αφορούν τρεις πλέον ενήλικες γυναίκες και ένα ανήλικο ακόμη κορίτσι».

«Τα θύματα του συγκεκριμένου ανθρώπου, του ήδη καταδικασμένου με 12 έτη κάθειρξη πρωτοδίκως, τα όποια δεν ήξερε κανείς πριν από μερικούς μήνες ότι υπάρχουν αναμένουν δικαίωση.

Όπως προκύπτει από το βούλευμα με αριθμό 2209/2022 ο κατηγορούμενος παραπέμπεται για τις τέσσερις αυτές περιπτώσεις και η δράση του εκτίνεται από το 2007 έως το 2015. Ο ίδιος λοιπόν επειδή γνώριζε ότι έχει έκταση η δράση του πίστευε πως εάν δεν δημοσιοποιηθεί καν η πρωτόδικη καταδίκη, για τη μία περίπτωση που είναι άσχετη από αυτές, δεν θα μιλήσει κανένα άλλο θύμα του. Τελικά όμως μίλησαν τα κορίτσια αυτά που πλέον έχουν μεγαλώσει αλλά και οι γονείς των κάποιων άλλων παιδιών που δεν είναι ενήλικα ακόμη και σχηματίστηκε η κατηγορία πολύ γρήγορα και έτσι όπως πρέπει να γίνεται πάντα» σημειώνει μιλώντας στο Newsbeast ο συνήγορος υπεράσπισης των τριών γυναικών και του ενός ανήλικου κοριτσιού.