Επικαιρότητα:

Άντζελα Γκερέκου: Φανερά εκνευρισμένη η ηθοποιός - «Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες»

04 Οκτ. 2022 - 06:06 | Show Biz
Άντζελα Γκερέκου: Φανερά εκνευρισμένη η ηθοποιός - «Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες»

Με αφορμή την εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου στην παρουσίαση του προγράμματος του θεάτρου Τέχνης, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών εντόπισαν την ηθοποιό και της έκαναν μερικές ερωτήσεις. 

Ωστόσο, η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει σε όλες. Πιο συγκεκριμένα, ενοχλήθηκε με ορισμένα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει μπει σε διαδικασία να υιοθετήσει παιδί. 

«Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες. Συγγνώμη που το λέω γελοιότητα, αλλά εννοώ ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Είναι ένα ευλογημένο θέμα αυτό της υιοθεσίας, αλλά όσον αφορά τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους τα κίτρινα περιοδικά και τα sites», είπε χαρακτηριστικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

«Το βιώνω και το διαχειρίζομαι ψύχραιμα. Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν το ψωμάκι τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμών, προσπαθώντας μέσα από μεγάλα ψέματα, να δημιουργούν ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια», συμπλήρωσε. 

Τέλος, τόνισε φανερά εκνευρισμένη: «Θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. Ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό ούτε στη δική τους ψυχή να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία».