Επικαιρότητα:

Εξοργισμένος o Γιώργος Σαμπάνης: Γνωρίζω ποιος είναι και θα κινηθώ δικαστικά

17 Αυγ. 2022 - 09:20 | Show Biz
Εξοργισμένος o Γιώργος Σαμπάνης: Γνωρίζω ποιος είναι και  θα κινηθώ δικαστικά

Με μια οργισμένη ανάρτηση του ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, προανήγγειλε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, με αφορμή μια δημοσίευση της Soula Glamorous.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε, με τον τρόπο αυτό, να ξεκαθαρίσει την θέση του, αλλά και να τονίσει ότι υπήρξε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο και του στέρησε την δυνατότητα να συνεχίσει την συναυλία του στη Σάμο.

Μάλιστα, ανέφερε ότι τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζει και θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του.

Η  δημοσίευση της Soula Glamorous

Η γνωστή περσόνα του Instagram, η ταυτότητα της οποίας παραμένει “επτασφράγιστο μυστικό”, ανέβασε ένα μήνυμα που έλαβε ο λογαριασμός από κάποιον που βρέθηκε σε συναυλία του τραγουδιστή. Σε αυτό το μήνυμα αναφερόταν πως ο Γιώργος Σαμπάνης διέκοψε συναυλία επειδή τσακώθηκε με τη σύντροφό του.

«Σούλα αποκλειστικό. Σε συναυλία στη Σάμο ο Σαμπάνης βγήκε, είπε 4 τραγούδια και σταμάτησε τη συναυλία, γιατί ακούγεται ότι τσακώθηκε με την κοπέλα του, ενώ ήταν στην σκηνή. 40 λεπτά και ακόμα περιμένουμε. 150 ευρώ το φθηνότερο μπουκάλι. Ακυρώθηκε για “λόγους υγείας”», έγραφε ο χρήστης, το μήνυμα του οποίου δημοσιεύτηκε από την Soula Glamorous.

Η οργισμένη απάντηση του τραγουδιστή

Στα παραπάνω απάντησε ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος διέψευσε όσα γράφονται, γνωστοποίησε ότι γνωρίζει ποιο άτομο ευθύνεται για τα δημοσιεύματα και προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη.

“Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά. Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα.

Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό. Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως”