Στόκας: Αφού αρέσει στη Φωτεινή ο Κοργιαλάς, αρέσει και σε εμένα

Στόκας: Αφού αρέσει στη Φωτεινή ο Κοργιαλάς, αρέσει και σε εμένα

Συνέντευξη στο «Πρωινό» παραχώρησε ο δημοφιλής τραγουδιστής, Μπάμπης Στόκας, όπου  μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του την Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία έχει σχέση όπως είναι γνωστό με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

«Είμαστε δυο άνθρωποι που έχουμε κάνει ένα παιδί μαζί. Τι να κάνω; Να βγαίνω να τη βρίζω;» είπε αρχικά. 

Σχολιάζοντας τη φωτογραφία στην οποία είναι ο ίδιος μαζί με την Φωτεινή Ψυχίδου και τον Δημήτρη Κοργιαλά, ο Μπάμπης Στόκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αφού στη Φωτεινή αρέσει ο Δημήτρης Κοργιαλάς, μου αρέσει κι εμένα».

Η απάντηση του τραγουδιστή στον Γιώργο Λιάγκα που είχε πει ότι θα ξαναπάρει τα κιλά που έχασε, ήταν: «Έμαθα ότι ο Γιώργος έχει βάλει στοίχημα ότι θα ξαναπάρω τα κιλά. Δεν θα του κάνω τη χάρη. Έχω μεγαλώσει πια και δεν μπορώ να κουβαλάω άλλον ένα Μπάμπη μαζί μου. Έχω χάσει 27 κιλά».

 

 

 

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.