Στο χειρουργείο για σοβαρή επέμβαση η Ελεονώρα Μελέτη

Στο χειρουργείο για σοβαρή επέμβαση η Ελεονώρα Μελέτη

 Η αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά από την κόντρα με το κανάλι "Ε" και τον Μένιο Φουρθιώτη, έδωσε τροφή σε διάφορες φήμες για το επαγγελματικό της μέλλον. Το ραντεβού που έκανε στον Alpha - όπου έκανε πέρασμα και από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - σήκωσε πολλά... φρύδια, αναφορικά με την επιστροφή της όμορφης παρουσιάστριας στην τηλεόραση.

Ωστόσο, προς το παρόν η Ελεονώρα Μελέτη δεν είναι σε θέση να υπογράψει την επόμενη συνεργασία της στην τηλεόραση, αφού προέχει ένα θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική της στήλη. Αυτό αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια στο Twitter, όταν ρωτήθηκε από έναν follower της γιατί δε συμμετέχει στο Survivor.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε πως υποφέρει από πόνους στη μέση εδώ και 4 χρόνια και πως θα κάνει το χειρουργείο προκειμένου να απαλλαγεί από αυτούς.

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.