Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Το Survivor θα είναι μία μοναδική εμπειρία

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Το Survivor θα είναι μία μοναδική εμπειρία

η εκρηκτική Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχει πρόταση στα χέρια της για να πάει στην Δομινικανή Δημοκρατία και να συμμετάσχει στο Survivor με την ομάδα των Διάσημων. Τι δηλώνει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός στην Real News για αυτή την προοπτική;

"Μου έχει γίνει πρόταση εδώ και πολύ καιρό, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Τώρα το συζητάμε πάλι και προσπαθούμε να τα βρούμε. Έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις και θα χρειαστώ να λείψω για αρκετό καιρό. Όμως οι άνθρωποι στην παραγωγή προσπαθούν να με βοηθήσουν.

Το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από ό,τι περίμενα. Αλλά νομίζω ότι θα είναι μία μοναδική εμπειρία. Δεν μου έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό να απαντήσω άμεσα. Εξαρτάται από το πότε θα απαντήσουν και οι υπόλοιποι που έχουν προταθεί για τον ίδιο σκοπό με εμένα".

Οι πληροφορίες θέλουν να έχει γίνει επίσης πρόταση στην τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου και στο μοντέλο Γιώργο Μανίκα.

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.