Γιώργος Μαργαρίτης: Ήμουν μανιώδης τζογαδόρος

Γιώργος Μαργαρίτης: Ήμουν μανιώδης τζογαδόρος

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης  μίλησε στην εκπομπή "Happy Day" και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την απεξάρτησή του από τον τζόγο πριν από 35 χρόνια.

 «Ο συνθέτης μου το ήξερε ότι εγώ είμαι τζογαδόρος. Όταν μου είπε να κόψω τα μπαρμπούτια, το έκανα. Και όταν όλα αυτά θα έχουν τελειώσει, προχωράμε αύριο και κάνουμε ένα δίσκο. Και έτσι έγινε».

«Ο τζόγος είναι ότι χειρότερο. Ζημιά κάνει στον ίδιο τον τζογαδόρο. Το θέμα είναι ότι δημιουργούνται προβλήματα. Οικογένειες διαλύονται. Άτιμο πράγμα», κατέληξε. 

 

 

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.