Βίκυ Κάβουρα: Η απάντησή της για τις φήμες με Σταθοκωστόπουλο - Καινούργιου

Βίκυ Κάβουρα: Η απάντησή της για τις φήμες με Σταθοκωστόπουλο - Καινούργιου

Τη Βίκυ Κάβουρα πέτυχαν χθες το βράδυ σε έξοδό της οι δημοσιογράφοι και δεν έχασαν την ευκαιρία να τη ρωτήσουν για τις φήμες που τη θέλουν να βγαίνει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου. 

«Εγώ είπα δεν θα στεναχωρηθώ θα δω κωμωδία, εσύ θα με στεναχωρήσεις...», είπε η Βίκυ Κάβουρα στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Εσείς πώς θα νιώθατε αν ξαφνικά μια μέρα ακούγατε ότι έχετε δεσμό με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε προσωπικά, ο οποίος μάλιστα, ξέρετε ότι έχει και σχέση; Πώς θα νιώθατε; Άσχημα; Κι εγώ...».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν επικοινώνησε με την Κατερίνα Καινούργιου και εκείνη είπε: «Είχατε δεν είχατε με στεναχωρήσατε! Πάω να γελάσω» και αποχώρησε.

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.