Έλενα Παπαρίζου: Oλική μεταμόρφωση!

Η εδώ και δυο μήνες προσπάθειά της να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά, έπιασε τόπο. Η Έλενα Παπαρίζου που δέχτηκε τα πυρά πολλών για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, θέλοντας να κάνει το χατήρι αυτών που την ήθελαν αδύνατη, κατάφερε να τα χάσει και να είναι εκ νέου πιο καλλίγραμμη από ποτέ. 

Κάτι που αποδεικνύει και η νέα φωτογραφία της στο ΟΚ, όπου την απαθανάτισαν πριν από λίγες μέρες στο Μικρολίμανο όπου ξενάγησε τους Σουηδούς φίλους και συνεργάτες της από το «Diggilloo Tour». Σε λίγες μέρες η Έλενα αναχωρεί για τη Σουηδία αφού θα ξεκινήσει την μεγάλη της περιοδεία σε 24 πόλεις της χώρας της.

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.