Επικαιρότητα:

Last minute πρόσκληση σε γάμο: Ιδέες για αξέχαστα δώρα

30 Ιουν. 2023 - 11:24 | Shopping
Last minute πρόσκληση σε γάμο: Ιδέες για αξέχαστα δώρα

Δέχτηκες μια πρόσκληση για γάμο την τελευταία στιγμή και σε έπιασε πανικός γιατί δεν ξέρεις τί να πάρεις; Μην αγχώνεσαι! Οι γάμοι είναι μια χαρμόσυνη περίσταση και η τέλεια αφορμή για να γιορτάσει το ζευγάρι τον έρωτά του -δεν υπάρχει χώρος για άγχος και πανικό!

Γι’ αυτό κι εμείς μοιραζόμαστε μαζί σου σε αυτό το άρθρο τα καλύτερα last-minute γαμήλια δώρα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους νεόνυμφους! Πάμε να τα δούμε;

Barbeque
Είτε το μαγείρεμα είναι το αγαπημένο χόμπι του ζευγαριού, είτε όχι, μια ψησταριά αποτελεί ένα ιδανικό δώρο που σίγουρα θα τους φανεί χρήσιμο. Άλλωστε, το καλοκαίρι είναι ιδανικό για υπαίθρια barbeque πάρτι, οπότε τί καλύτερο από το να έχουν οι νεόνυμφοι μια ψησταριά στον κήπο ή το μπαλκόνι τους; Στην αγορά, θα βρεις αμέτρητες επιλογές από ψησταριές υγραερίου σε κάθε στυλ και μέγεθος, για να διαλέξεις αυτή που θα ταιριάζει τέλεια στο σπίτι των νεόνυμφων!

Κρασί ή σαμπάνια
Το κρασί και η σαμπάνια αποτελούν δύο από τις πιο κλασικές επιλογές δώρων, όχι μόνο για γάμο, αλλά και για κάθε είδους γιορτινή περίσταση! Παρόλα αυτά, αν επιλέξεις να κάνεις δώρο ένα κρασί ή μία σαμπάνιο στο ευτυχές ζεύγος, τότε θα πρέπει να επιλέξεις κάτι ιδιαίτερο. Για παράδειγμα, μπορείς να φτιάξεις ένα προσωποποιημένο μπουκάλι με τα ονόματα του ζευγαριού ή να διαλέξεις ένα παλαιωμένο κρασί με μία χρονολογία που έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για το ζεύγος. Το δώρο αυτό μπορεί να γίνει ακόμα πιο ιδιαίτερο αν το ζευγάρι το φυλάξει για να το ανοίξει στην πρώτη επέτειό του! 

Εμπειρία
Λένε ότι ο καλύτερος τρόπος να ξοδέψει κάποιος τα χρήματά του δεν είναι σε υλικά αγαθά, αλλά σε εμπειρίες. Οπότε, μια εμπειρία είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στους νεόνυμφους. Επιπλέον είναι η ιδανική ευκαιρία για να περάσουν μαζί ποιοτικό χρόνο και να διασκεδάσουν, ακόμα κι αν έχει περάσει καιρός από το γάμο. Δε χρειάζεται να είναι κάτι πολύ μεγάλο ή πολύ ακριβό. Ένα δείπνο σε εστιατόριο, μια συνεδρία μασάζ για δύο, ένα διήμερο σε κάποιο κοντινό προορισμό… Οι επιλογές είναι αμέτρητες!

Δωρεά για καλό σκοπό
Μία ωραία ιδέα για γαμήλιο δώρο τελευταίας στιγμής είναι να κάνεις μία δωρεά για ένα σκοπό που ενδιαφέρει το ζευγάρι. Αν αγαπούν κάποιο συγκεκριμένο μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή ενδιαφέρονται για κάποιο σκοπό, θα εκτιμήσουν πολύ μια δωρεά στο όνομά τους. Άλλωστε, ο γάμος είναι μια χαρμόσυνη αφορμή για να βοηθήσεις όσους έχουν ανάγκη και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα χαροποιήσει πολύ το ζευγάρι!

Προσωποποιημένα είδη σπιτιού
Τα είδη σπιτιού είναι κάτι που το ζευγάρι σίγουρα χρειάζεται και είναι ένα δώρο, το οποίο μπορείς να πάρεις ακόμα και την τελευταία στιγμή! Για να κάνεις τα είδη σπιτιού που θα επιλέξεις ακόμα πιο ιδιαίτερα, μπορείς να τα προσωποποιήσεις. Μερικές ιδέες για προσωποποιημένα είδη σπιτιού είναι πετσέτες ή μία κουβέρτα με τα αρχικά του ζευγαριού, μία μεγάλη κορνίζα με τη φωτογραφία τους ή ένα προσωποοποιημένο έργο τέχνης. Κάνοντας ένα τέτοιο δώρο, θα βοηθήσεις το ζευγάρι να βάλει μια πιο προσωπική νότα στο χώρο του, η οποία θα του θυμίζει καθημερινά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του! 

Χρήματα για το ταξίδι του μέλιτος
Αν γνωρίζεις τον προορισμό στον οποίο επιθυμεί να πάει ταξίδι του μέλιτος το ζευγάρι, τότε μπορείς να δώσεις κάποια χρήματα ώστε να βοηθήσεις οικονομικά σε αυτό. Με τόσα έξοδα που έχει ένας γάμος, είναι πιθανό το ζευγάρι να μην έχει συγκεντρώσει ακόμα τα χρήματα που χρειάζεται για το ταξίδι του μέλιτος. Έτσι, είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσει οποιαδήποτε οικονομική συμβολή θα το βοηθήσει να ταξιδέψει στον προορισμό των ονείρων του! Αν το ζευγάρι έχει ήδη καλύψει τα έξοδα του ταξιδιού, τότε μπορείς να του κάνεις δώρο μια ιδιαίτερη εμπειρία κατά τη διάρκειά του, όπως ένα ρομαντικό δείπνο, μια εξόρμηση ή μια χαλαρωτική μέρα σε σπα.

Ακόμα κι αν δεχτείς πρόσκληση της τελευταίας στιγμής για ένα γάμο, δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς. Μπορείς να βρεις το ιδανικό γαμήλιο δώρο, έστω κι αν έχεις πολύ περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή σου. Έχοντας ως έμπνευση τις ιδέες που μοιραστήκαμε μαζί σου, το δώρο σου θα έχει σίγουρη επιτυχία!