Επικαιρότητα:

Γιατί τα έχει πάρει ο Κάρολος με την Κέιτ και τον Γουίλιαμ;

13 Απρ. 2017 - 13:24 | Show Biz
Γιατί τα έχει πάρει ο Κάρολος με την Κέιτ και τον Γουίλιαμ;

Όλα, λοιπόν, βαίνουν υπέροχα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Όλα; Ε, όχι κι όλα. Γιατί ο Κάρολος έχει για πολλά πράγματα τις αντιρρήσεις του, τις οποίες δε διστάζει να αποκαλύψει στη βιογραφία του, βγάζοντας στη φόρα τα προσωπικά των γαλαζοαίματων. Σύμφωνα λοιπόν με τη βιογραφία αυτή, που υπογράφει η Sally Bedell Smith, ο Κάρολος είχε εξ αρχής αντιρρήσεις για το γάμο και για τη δημοφιλία της Κέιτ και του Γουίλιαμ.

Στη συνέχεια, όταν το ζευγάρι βρέθηκε στον Καναδά στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο Κάρολος θεώρησε ότι τα ατυχή φωτογραφικά περιστατικά ήταν πολλά και η έκθεση εντυπωσιακή και σίγουρα εκτός βασιλικού πρωτοκόλλου. Ο αέρας που σηκώνει το κίτρινο φόρεμα της Κέιτ μπροστά στους στρατιώτες, το ζεύγος που εμφανίζεται φορώντας καουμπόικα καπέλα Stetson, η πιο οικεία και «λαϊκή» αύρα στην εικόνα του ζεύγους.

Κάπως έτσι, μάλλον, τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους και η Κέιτ άλλαξε το στυλ του ντυσίματός της και ντύνεται σαν τη γιαγιά της. Όσο για τον Γουίλιαμ, δεν τον βλέπουμε να μαζεύτηκε, μιας και πρόσφατα τον είδαμε να διασκεδάζει δίπλα σε χαριτόβρυτη ξανθιά στις Άλπεις, άνευ Κέιτ.