Επικαιρότητα:

Νανά Καραγιάννη: Δεν πέθανα/νοσηλεύομαι/χαροπαλεύω!!!

29 Αυγ. 2014 - 10:37 | Show Biz

Για μια ακομη φορά η Νανά Καραγιάννη, η πρώην παρουσιάστρια που απέχει απο τον κόσμο των media και έχει στρέψει το ενδιαφέρον όλων μας αλλά κυρίως του κόσμου στην υγεία της και στην κατάστασή της «χτύπησε» μέσα απο την σελίδα της στο Facebook.

Φαίνεται πώς η αμετροέπεια κάποιων ενόχλησε τη Νανά η οποία έσπευσε να απαντήσει αλλά και να επιβεβαιώσει με τον τρόποτης τον χωρισμό για τον οποίο σας γράψαμε πριν απο μερικές μέρες. Τι έγραψε το κορίτσι;

…ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ,ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ!!! Να ενημερώσω κάποιους-ευτυχώς λίγους και ευτυχώς ΠΡΩΗΝ συναδέλφους-πως:

1)Δεν πέθανα/νοσηλεύομαι/χαροπαλεύω!!!

2)Δεν «με χτύπησε η μοίρα»,απλώς κατόπιν ώριμης σκέψης πήρα μια σημαντική και ανακουφιστική απόφαση για την ζωή και το μέλλον μου,χωρίς τσακωμούς,μίσος και αλληλοσπαραγμό!

3)Βεβαίως και μετακομίζω ενώ ταυτόχρονα,και μπανάκια κάνω,και δουλεύω με πάθος,και ενθουσιασμό έχω και τους πιο αγαπημένους μου φίλους στο πλευρό μου έχω!!

4)Φυσικά και δεν θα κάνω/κάνουμε δηλώσεις,μιλάμε με τις πράξεις μας και την ειλικρίνεια μας!

5)Δεν είμαστε όλοι για όλα,σε κάποιους ταιριάζουν οι μεγάλες οικογένειες,σε άλλους οι σημαντικές καριέρες,σε άλλους η single,independed life!Ακόμα και αν αργά το συνηδητοποιήσεις,πάντα μπορείς να το αλλάξεις και να φτιάξεις το lifestyle που τελικά,εσύ επιθυμείς και ορίζεις!

Ένα είναι το σίγουρο. Πώς όλα κιλά κι αν χάει το κορίτσι αυτό ένα πράγμα δεν θα χάσει ποτέ. Το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της.

No related posts.

Desktop1

πηγή: blogs.gossip-tv.gr/nassos