Πατέρας 19χρονου για Γιάννη Ξανθόπουλο: Παραφταίει ο τραγουδιστής – Δεν έφαγαν έναν άνθρωπο; Και για τα σκυλιά κινούνται νομικά

14 Μαρ. 2024 - 11:36 | Συμβαίνει γύρω μας
Πατέρας 19χρονου για Γιάννη Ξανθόπουλο: Παραφταίει ο τραγουδιστής – Δεν έφαγαν έναν άνθρωπο; Και για τα σκυλιά κινούνται νομικά

Ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε στο Μενίδι με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλο μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος, να πάει πέντε ώρες στη δουλειά του και να φύγει έτσι. Δεν διαχειρίζεται… Χάλια, χαπάκια, διάφορα… Απλώς στη δουλειά τους πήγανε όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά στον δικό τους δρόμο» είπε ο πατέρας του άτυχου παιδιού.

«Και με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα λένε. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ…τά είναι αυτός. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τη φράση. Όχι φταίει… Παρά φταίει! Γρήγορα, με ταχύτητα. Χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20».

«Πώς δεν είχε όνειρα… Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως είναι κι όπως το έχουμε μάθει η οικογένεια, να είναι αξιοπρεπής και ζωντανός, να έχει παρέες και φίλους, να είναι σεβαστικός. Και με το όριο της ζωής και με το όριο της πράξης και της πολιτείας», είπε σε άλλο σημείο ο πατέρας του 19χρονου και ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά κατά του τραγουδιστή:

 
«Βέβαια θα κινηθούμε νομικά. Δεν έφαγαν έναν άνθρωπο; Και για τα σκυλιά κινούνται νομικά. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει».