Διχασμένο το Twitter για την Μποφίλιου και την φωτογράφηση στο Λονδίνο

05 Δεκ. 2022 - 09:39 | Συμβαίνει γύρω μας
Διχασμένο το Twitter για την Μποφίλιου και την φωτογράφηση στο Λονδίνο

Στο επίκεντρο… διαδικτυακής διαμάχης βρίσκεται η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία βρέθηκε στο Λονδίνο τις προηγούμενες ημέρες και φωτογραφήθηκε με τα ρούχα της εταιρείας Nidodileda, τα οποία φορά εδώ και χρόνια στην πλειοψηφία των εμφανίσεών της. Σε όλες τις συναυλίες της αλλά και στις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η ερμηνεύτρια συνεργάζεται με την ελληνική εταιρεία που έχει βάλει την σφραγίδα της τα τελευταία χρόνια στο boho ντύσιμο. Άλλωστε η θεατρικότητα των ρούχων ταιριάζει γάντι με το στιλ της Νατάσσας Μποφίλιου.

Οι αναρτήσεις της τραγουδίστριας:

Αν και στο instagram, τα σχόλια για το ντύσιμό της ήταν θετικά, στο Twitter ξέσπασε «πόλεμος». Πολλοί από τους χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν τα κοσμήματα και τα ρούχα, τα οποία τα έκριναν ως υπερβολικά, σημειώνοντας ότι δεν συνάδουν με τις ιδεολογικές και πολιτικές της πεποιθήσεις της.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, λέει: «Παλεύουμε τον κακό καπιταλισμό στο Κουμμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως βεβαίως…».

Ο Νίκος Μουρατίδης ήταν ένας από αυτούς που τάχθηκαν δημόσια υπέρ της με ένα καυστικό σχόλιο στο Facebook. «ΣΚΑΣΤΕ πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες με τη Νατάσσα Μποφίλιου. Η κοπέλα είναι θεά, όσο και να λυσσάτε… Καλά κάνει ό,τι κι αν κάνει (και λίγα είναι)…. Χαχαχαχαχαχα λυσσάρες!».


Δείτε μερικά από τα tweets:

Κύμα συμπαράστασης για την Νατάσσα Μποφίλιου:

Η ανάρτηση της εταιρείας για την φωτογράφηση στο Λονδίνο με την Νατάσσα Μποφίλιου

«H Νατάσσα είναι ένα αφήγημα από μόνο του που εμείς ξεκινήσαμε την ανάγνωση- γνωριμία μας από την μέση, αδημονώντας όμως να μας διηγηθεί η ίδια την αρχή και να συμπορευτούμε μαζί της στο μέλλον. Αυτό άλλωστε συμβολίζει και η φετινή μας χειμερινή μας συλλογή, IN MEDIAS RES. Και γι’αυτό η χαρά είναι μεγάλη που η ίδια δέχθηκε να γίνει πρωταγωνίστριά της. Βλέμμα καθάριο, φωνή που ξυπνάει ανείπωτες συγκινήσεις, ομορφιά κλασσική που μένει στο άχρονο, κεντημένη με αισθήσεις που εμπνέουν. Αυτή είναι η δική μας Νατάσσα. Και επειδή εκείνη κάθε φορά μας ταξιδεύει με κάθε της στίχο, εμείς είπαμε να την ταξιδέψουμε στο Λονδίνο» έγραψαν οι σχεδιάστριες.