Ανουάρ Μπάκρι: Έχουμε να κάνουμε με την Κιβωτό του Σατανά, τα παιδιά μας τρώνε ξύλο

21 Νοε 2022 - 14:04 | Συμβαίνει γύρω μας
Ανουάρ Μπάκρι: Έχουμε να κάνουμε με την Κιβωτό του Σατανά, τα παιδιά μας τρώνε ξύλο

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα, όταν ζευγάρι Σύριων γονέων εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της δομής «Κιβωτός του Κόσμου» στον Κολωνό, ζητώντας να πάρει πίσω τα παιδιά του που φιλοξενούνται εκεί. Οι εξαγριωμένοι γονείς προκάλεσαν υλικές ζημιές στον χώρο, ενώ μαζί τους ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Σύριων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι.

Ο κύριος Μπάκρι έκανε αμέσως μετά δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, καταγγέλλοντας ουθέως τη δομή και προσωπικά τον πατέρα Αντώνιο για την άγρια κακοποίηση που δέχονται, σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

«Έχουμε να κάνουμε με την Κιβωτό του Σατανά. Ο Σατανάς έχει όνομα και το όνομα αυτού: Αντώνιος Παπανικολάου. Μας έκλεψαν τα παιδιά μας εδώ και σχεδόν δύο χρόνια» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κύριος Μπάκρι και προσθέτει: «‘Εφαγαν ξύλο τα παιδιά μας. Όποια παιδιά δεν ακούνε τις οδηγίες τους τα χτυπάνε. Οι γονείς τα βλέπουν για 5-10 λεπτά κάθε δύο μήνες». 

Σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, ο Γενικός Γραμματέας Σύριων Ελλάδος αποκαλύπτει: «Έχουμε κάνει καταγγελίες για ξυλοδαρμό από τις 24 Οκτωβρίου και στον εισαγγελέα και στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με προσωπικό mail. Έχω mail στα χέρια μου με ημερομηνία Απρίλιο του 2021 που τον εκλιπαρώ (τον πατέρα Αντώνιο) να κλείσουμε ένα ραντεβού για να με δεχτεί κι ακόμα περιμένω την απάντησή του».