Συγκλονίζει η Κίκκα Ουζουνίδου για την ανορεξία: «Έφτασα να ζυγίζω 30 κιλά»

09 Νοε 2022 - 18:33 | Συμβαίνει γύρω μας
Συγκλονίζει η Κίκκα Ουζουνίδου για την ανορεξία: «Έφτασα να ζυγίζω 30 κιλά»

Μέσα από το Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε η Κίκκα Ουζουνίδου να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα στους τηλεθεατές, το μεσημέρι της Τετάρτης, σχετικά με την μάχη που έδωσε με την νευρική ανορεξία. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου, η 43χρονη συγγραφέας εξομολογήθηκε πως έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο.

Πιο συγκεκριμένα, η Κίκκα Ουζουνίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην εφηβεία μου αντιμετώπισα το θηρίο της ανορεξίας, το έζησα σε πολύ ακραίο βαθμό, απειλήθηκε η ζωή μου γιατί έφτασα να ζυγίζω 30 κιλά. Ήταν ένα σκοτάδι πελώριο μέσα μου. Ξεκίνησα να έχω θέμα με το σώμα μου και τις θερμίδες. Ένιωθα χοντρή και άσχημη και ήθελα να κρύβω το σώμα μου. Ξεκίνησα να κάνω δίαιτες και μπορεί όλη μέρα να έτρωγα μία ντομάτα ή ένα αγγούρι».

«Έμπαινα να κάνω μπάνιο κι έκανα εμετό. Έπινα πολύ νερό με αλάτι κι άλλες φορές έβαζα τα δάχτυλά μου στον λαιμό μου. Τα χέρια μου ήταν σκισμένα από τους πολλούς εμετούς» πρόσθεσε, επίσης, η κα. Ουζουνίδου στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου την Τετάρτη στο πρόγραμμα του Alpha.