Επικαιρότητα:

Γιώργος Τράγκας: Η σύζυγος του, Μαρία Καρρά ξέχασε να δηλώσει 30 εκατομμύρια ευρώ

27 Οκτ. 2022 - 17:49 | Συμβαίνει γύρω μας
Γιώργος Τράγκας: Η σύζυγος του, Μαρία Καρρά ξέχασε να δηλώσει 30 εκατομμύρια ευρώ

Μέσα από το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Πέμπτης, νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως σχετικά με την περιουσία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα που πέθανε από κορονοϊό στις 14 Δεκεμβρίου του 2021.

Οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα και η σύζυγός του Μαρία Καρρά, είχαν κληθεί να παρευρεθούν χθες Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου για να λάβουν την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή τον περσινό Δεκέμβριο.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε μόνο ο Γιάννης Τράγκας ο οποίος έχει κάνει και αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σχέση του με τον αδερφό του και τη Μαρία Καρρά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, πριν από μερικές μέρες και πριν κληθούν να δουν την απογραφή της περιουσίας του δημοσιογράφου, έφτασε στην εισαγγελία Αθηνών 30σελιδο πόρισμα από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με το οποίο η χήρα του δημοσιογράφου είχε… ξεχάσει να δηλώσει στα Πόθεν Έσχες της εισοδήματα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, για πέντε χρόνια δεν έχει καταθέσει καμία δήλωση Πόθεν Έσχες, ενώ για άλλα πέντε έχει δηλώσει πολύ μικρά ποσά. Το πόρισμα, το οποίο παραδόθηκε στην εισαγγελία, περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο από ακίνητα του ζεύγους αξίας εκατομμυρίων, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πλήρως τεκμηριωμένο με σειρά στοιχείων τα οποία «καίνε» τη Μαρία Καρρά.