Κολωνός: Η νεαρή ηθοποιός για τα χυδαία μηνύματα που της έστελνε ο 53χρονος

25 Οκτ. 2022 - 18:01 | Συμβαίνει γύρω μας
Κολωνός: Η νεαρή ηθοποιός για τα χυδαία μηνύματα που της έστελνε ο 53χρονος

Τα χυδαία μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος για την φρικιαστική υπόθεση στο Κολωνό σε μία νεαρή ηθοποιό, έφερε στο φως η εκπομπή T-Live.

Όλα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021, όταν ο 53χρονος προσέλαβε στο μαγαζί του μία 28χρονη και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους την τραβά κάποιες φωτογραφίες με την κοπέλα – σε κάποιες από αυτές είναι μόνη της, σε κάποιες από αυτές στέκεται δίπλα της.

Στο τέλος του μήνα, ο 53χρονος έστειλε αρκετές από αυτές τις φωτογραφίες σε έναν φίλο του, σχολιάζοντάς την με χυδαίο τρόπο. Την ίδια ημέρα, τότε, έστειλε τις ίδιες φωτογραφίες σε έναν άλλο φίλο του.

Την επόμενη ημέρα, ο 53χρονος έστειλε και πάλι τις φωτογραφίες της κοπέλας, σε έναν τρίτο φίλο του «συστήνοντάς» την ως ηθοποιό. Μάλιστα του εξήγησε πως ένας 65χρονος σκηνοθέτης την «την έπεσε» με αποτέλεσμα εκείνη να φύγει από την παράσταση όπου εργαζόταν, να δει στη συνέχεια την αγγελία του και στη συνέχεια να την προσλάβει για δουλειά.

«Αυτά δεν τα ήξερα. Βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες στο μαγαζί, δίπλα σε κάποιες αντίκες. Οι άνθρωποι είναι περίεργοι, έχω πέσει από τα σύννεφα. Είμαι σοκαρισμένη. Μου φαινόταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος.

Επέλεξα να εργαστώ εκεί περιστασιακά. Δεν ήταν αυτή η δουλειά που θέλω για μένα, δεν είχα σκοπό να μείνω για πολύ εκεί για να καθαρίζω το μίνι μάρκετ. Προσπαθώντας να χτίσω τη ζωή μου κοιτώντας μπροστά. Πήγα σε αυτή τη συνάντηση. Μου είπε ότι θα είναι και η Άννα Φόνσου και ότι θα με γνώριζε σε αυτήν. Έτσι με έπεισε και πήγα.