Ο Απόστολος Λύτρας για τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια: «Έχει πει πράγματα που δεν μου άρεσαν»

17 Οκτ. 2022 - 07:26 | Συμβαίνει γύρω μας
Ο Απόστολος Λύτρας για τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια: «Έχει πει πράγματα που δεν μου άρεσαν»

Στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Λύτρας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, τον Αλέξη Κούγια, αλλά και τους κουμπάρους του, Σπύρο Δημητρίου και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Έχω πάθει έμφραγμα πριν από 3 χρόνια περίπου. Αυτό που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ήταν το άγχος και η πίεση της δουλειάς. Ήταν μία εβδομάδα πάρα πολύ δύσκολη και ξαφνικά το Σάββατο που ξύπνησα δεν αισθανόμουν καλά, αισθανόμουν έναν περίεργο πόνο στον λαιμό. Πήγα στο νοσοκομείο και μου ανακοίνωσαν ότι έχω πάθει έμφραγμα. Νοσηλεύτηκα, έκανα επέμβαση και ευτυχώς όλα καλά», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας είπε στη συνέχεια για τον Αλέξη Κούγια: «Είμαστε φίλοι, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Στα πρώτα βήματα της δικηγορίας με βοήθησε. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ, αν και κάποιες φορές ανέφερε κάποια πράγματα για μένα που του είπα ότι δεν μου άρεσαν καθόλου».

Όσο για τους κουμπάρους του, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου, ο Απόστολος Λύτρας είπε: «Εγώ είμαι φίλος με τον Σπύρο Δημητρίου και μου ζήτησαν να τους παντρέψω. Δέχτηκα αμέσως. Υπήρχε μεγάλο άγχος την ημέρα του γάμου για το αν θα υπάρξουν κάμερες. Από αυτά που γνωρίζω εγώ -νομίζω θα το ήξερα- είναι μία χαρά, δεν έχουν χωρίσει. Τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις όπως και να το κάνουμε».