Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκινεί ο Μουρούτσος για την κηδεία - Έτρεμαν τα πόδια μου, μου είχαν κοπεί τα χέρια

16 Οκτ. 2022 - 15:42 | Συμβαίνει γύρω μας
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκινεί ο Μουρούτσος για την κηδεία - Έτρεμαν τα πόδια μου, μου είχαν κοπεί τα χέρια

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Ο συναθλητής και φίλος του, ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν αυτός που μετέφερε τα μετάλλια του, τα οποία θα τεθούν σε δημοπρασία και τα έσοδα θα πάνε σε ιδρύματα. Αυτή ήταν άλλωστε μια από τις τελευταίες του επιθυμίες.
 
Το πρωί της Κυριακής, ο Μιχάλης Μουρούτσος δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό κείμενο για την κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και ράγισε καρδιές με τα λόγια του.

Δείτε αναλυτικά:

«Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ήρθαμε χτες, τόσοι μα τόσοι άνθρωποι να σου πούμε το τελευταίο αντίο. Θέλω να ξέρεις ότι ήταν μεγάλη μου τιμή να κρατήσω τα ολυμπιακά σου μετάλλια συνοδευόμενος από τις φίλες μας και Ολυμπιονίκες, Αρετή Αθανασοπούλου και Έλλη Μυστακίδου. Έτρεμαν τα πόδια και μου είχαν κοπεί τα χέρια. Φαντάζομαι και τα κορίτσια θα ένιωσαν κάτι ανάλογο. Μεγάλο το βάρος αυτών των μεταλλίων.

Μου θύμισε ποσό κόπο, πόνο, χρόνο και ιδρώτα έχεις θυσιάσει για να σηκώσεις την Ελλάδα μας ψηλά. Ελπίζω να χαμογέλασες βλέποντας μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα. Και δεν μιλάω μόνο για τις διακρίσεις σου. Μιλάω κυρίως για την στάση ζωής που είχες και για την κληρονομιά που αφήνεις πίσω σου. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου. Δεν ξέρω αν εκεί στον ουρανό υπάρχουν τείχη για να γκρεμίσουν… είμαι σίγουρος όμως ότι η γειτονιά των αγγέλων θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για να περάσει ένας υπέροχος άνθρωπος».