Η τελευταία συνέντευξη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μαζί με τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη

14 Οκτ. 2022 - 10:14 | Συμβαίνει γύρω μας
Η τελευταία συνέντευξη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μαζί με τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου σκορπώντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους και τον αθλητικό κόσμο. Ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης που πάλευε με μία σπάνια μορφή καρκίνου έχασε τη μάχη σε ηλικία 42 ετών.

Μόλις τον περασμένο Μάιο ο σπουδαίος αθλητής μαζί με τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη, παραχώρησαν την τελευταία τους κοινή συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά-δες" και τη Ζωή Κρονάκη.

Γονείς δύο παιδιών, της Ελεάννας και του μικρού Γιώργου, που βαφτίστηκε 31 Ιουλίου του 2021, κι ενώ ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης πάλευε ήδη με τον καρκίνο, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους σε μια όμορφη συνέντευξη  

"Είχα την τύχη να με αγαπήσει η πιο υπέροχη γυναίκα του κόσμου, το δώρο μου από το Θεό, όπως είναι και το όνομα της, και να αποκτήσουμε μια πανέμορφη οικογένεια.

Έτσι και σε αυτή την ατυχία που με βρήκε, είπα ευχαριστώ, που αν αυτό ήταν γραφτό να έρθει στην οικογένειά μου, δεν βρήκε εκείνη ή τα παιδιά μου. Εγώ έπρεπε να το ανέβω αυτό το βουνό, έχω έπρεπε να σηκώσω αυτό το βάρος. Όχι εκείνοι", με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε τη σύζυγο και τα παιδιά του στο συγκλονιστικό μήνυμα που άφησε.