Κυβέλη Χατζηευστρατίου: «Είμαι σοκαρισμένος – Δεν έχει πολύ καιρό το δίπλωμα» λέει ο πατέρας της για το δυστύχημα

12 Οκτ. 2022 - 12:09 | Συμβαίνει γύρω μας
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: «Είμαι σοκαρισμένος – Δεν έχει πολύ καιρό το δίπλωμα» λέει ο πατέρας της για το δυστύχημα

Σοκαρισμένος δήλωσε ο πατέρας της Κυβέλης Χατζηευστρατίου, της πρώην παίκτριας του GNTM, που συνελήφθη μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας. Το μοντέλο παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε τον 60χρονο οδηγό του.

«Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της μέχρι στιγμής, δεν μπορώ να τη βρω στο τηλέφωνο. Για το συμβάν, γνωρίζω αυτά που έγιναν γνωστά. Έχω ενημερωθεί ότι η κόρη μου ενεπλάκη στο ατύχημα. Είμαι κι εγώ σοκαρισμένος» είπε ο πατέρας της Κυβέλης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Έμαθα ότι η κόρη μου έκατσε εκεί και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες, αυτό γνωρίζω. Τι να σας πω, είμαι σε σοκ» συμπλήρωσε.

«Θα επικοινωνήσω και με περισσότερα άτομα για να μάθω τι ακριβώς έγινε. Είμαι στην Κέρκυρα, όπου κι εργάζομαι εδώ στο νησί. Δίπλωμα έχει κανονικά η κόρη μου, δεν το έχει πολύ καιρό, είναι και μικρή. Είναι 1,5 χρόνο στην Αθήνα. Οδηγούσε προσεκτικά. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της» κατέληξε ο πατέρας της Κυβέλης Χατζηευστρατίου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα ερευνώνται, ενώ η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, μετά την προβλεπόμενη διαδικασία μετά τη σύλληψη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας από τροχαίο, αφέθηκε ελεύθερη.