Άννα Φόνσου: «Είδα με τα μάτια μου το 12χρονο κορίτσι να κάνει θελήματα του 53χρονου στις 12 το βράδυ»

11 Οκτ. 2022 - 12:00 | Συμβαίνει γύρω μας
Άννα Φόνσου: «Είδα με τα μάτια μου το 12χρονο κορίτσι να κάνει θελήματα του 53χρονου στις 12 το βράδυ»

Αρνητική εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου ότι ο 53χρονος στον Κολωνό ήταν ένας… «καλός κύριος», που έκανε «μόνο φιλανθρωπίες». 

Παράλληλα, τουλάχιστον προβληματικό είναι το γεγονός ότι η ηθοποιός έσπευσε να δηλώσει ότι η 12χρονη… φαινόταν μεγαλύτερη από την ηλικία της!

Η ηθοποιός μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον 53χρονο, ο οποίος είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Facebook πολλές κοινές τους φωτογραφίες και έκανε λόγο για έναν «πολύ σοβαρό» άνθρωπο που δεν της κίνησε καμία υποψία.

Η Άννα Φόνσου μίλησε και για το 12χρονο κορίτσι, το οποίο είχε γνωρίσει μέσω του κατηγορούμενου, για τον οποίο όπως είπε, το παιδί έκανε θελήματα.

«Καλός κύριος ο 53χρονος στον Κολωνό»
Συγκεκριμένα, μιλώντας για τη γνωριμία της με τον 53χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό είπε:

«Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε μία φορά πριν έναν χρόνο και μου είπε “έχετε ανάγκη (στο Σπίτι του Ηθοποιού) από χορηγούς που μπορούν να σας βοηθούν σε είδος;” Μου είπε το όνομα του, το τηλέφωνό του και όλα. “Εγώ έχω σούπερ μάρκετ” μου είπε. “Να σας φέρω κάτι αναψυκτικά για το σπίτι του ηθοποιού και κάποια τρόφιμα γιατί έχω σούπερ μάρκετ; Να βγάλουμε και μια φωτογραφία με όλα αυτά που θα σας φέρω..“. Πραγματικά μας έφερε πάρα πολλά πράγματα. Και βγάλαμε φωτογραφία και τελείωσε, έφυγε».

Όπως είπε στη συνέχεια της ζήτησε να της φέρνει πράγματα κάθε 15 μέρες.

«Στον πληθυντικό μου μιλούσε. Μια άλλη φορά μου λέει να βγάλουμε άλλη μια φωτογραφία. Και βγάλαμε. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στο σούπερ μάρκετ που είχε στον Κολωνό να το διαφημίσουμε. Πήρα εγώ κάποιους ηθοποιούς, εκείνος είχε στρώσει ένα μεγάλο τραπέζι που μου έκανε εντύπωση. Είχε απέξω από το μαγαζί αντίκες. Μου είπε “επειδή μάθαμε ότι δεν τρώτε κρέας, σας φτιάξαμε ψάρι”» συνέχισε η Άννα Φόνσου.

«Ήταν διάφοροι άλλοι άνθρωποι εκεί, ένας γιατρός, ένας καθηγητής και λίγο μετά είδα ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο. Έπαιρνε κάτι σουβλάκια και έφευγε. Τότε της είπε να με συστήσει.

Στη συνέχεια η Άννα Φόνσου εστίασε στην… εμφάνιση της 12χρονης, υποστηρίζοντας ότι έμοιαζε μεγαλύτερη από την ηλικία της.

«Ήταν αυτό το κοριτσάκι, ψηλό, που έμοιαζε γύρω στα 15 δεν έμοιαζε 12» είπε η Άννα Φόνσου. «Μου είπε ότι έχει άλλα εφτά αδέλφια. Είχε φτάσει η ώρα 11 το βράδυ. Μου είπε “κάνω θελήματα εδώ και στον κύριο Η”. Και πήγαινε με το ποδήλατο τα σουβλάκια. Κάποια στιγμή τη ρώτησα, επειδή ήταν αργά, γιατί ήταν έξω. Μου απάντησε ότι το γνώριζε η μητέρα της. Έφυγε σε λίγη ώρα, φύγαμε κι εμείς» είπε η Άννα Φόνσου.

Μάλιστα, στη συνέχεια, έσπευσε να αναφέρει πως ο δράστης, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα μικρό παιδί από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο, ήταν «ενας καλός κύριος» που «έκανε μόνο φιλανθρωπίες»...

«Δεν μου κίνησε καμία υποψία, ήταν ένας κύριος καλός. Ήρθε και με είδε που έπαιζα στο καλοκαίρι. Μου μιλούσε στον πληθυντικό. Δεν θα το υποψιαζόμουν με τίποτα. Μου μιλούσε για τον γιο του και τη γυναίκα του και ένα εξοχικό που είχε. Και μάλιστα εκείνο το βράδυ στο τραπέζι, του τηλεφωνούσαν από την Περιφέρεια να φροντίσει έναν άρρωστο. Και αυτός είχε «σκοτωθεί» να έρθει γρήγορα το ΕΚΑΒ. “Αν δεν έρθει το ΕΚΑΒ θα τον πάω εγώ στο νοσοκομείο”, μου έλεγε» είπε.

«Που να υποψιαστώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε μια τέτοια ζωή. Ξέρω μόνο φιλανθρωπίες ότι έκανε. Πολύ σοβαρός. Το κοριτσάκι του μιλούσε στον πληθυντικό» πρόσθεσε.

 
Η Άννα Φόνσου είπε πως τελευταία φορά που τον είδε ήταν πριν δέκα μέρες σε κάποια βραδινή έξοδο όπου μεταξύ άλλων βρισκόταν ένας οδοντίατρος, ένας αστυνομικός και ένας ιερέας, ήταν όπως είπε «με ανθρώπους υπεράνω πάσης υποψίας