Επικαιρότητα:

Σοκ στους Αγίους Θεοδώρους: Βρέθηκε νεκρό πρώην μοντέλο -Τα σκληρά χτυπήματα της μοίρας

30 Σεπ. 2022 - 05:53 | Συμβαίνει γύρω μας
Σοκ στους Αγίους Θεοδώρους: Βρέθηκε νεκρό πρώην μοντέλο -Τα σκληρά χτυπήματα της μοίρας

Νεκρό βρέθηκε μέσα στο σπίτι του του Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας γνωστό μοντέλο.

Την άτυχη κοπέλα βρήκε η οικιακή βοηθός που πήγε να καθαρίσει το σπίτι. Όταν αντίκρισε την γυναίκα νεκρή ειδοποίησε αμέσως της αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τα σκληρά «χτυπήματα» της μοίρας

Πριν από αρκετά χρόνια ο αδελφός της 43χρονης αυτοκτόνησε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Μετά από την απώλεια αυτή, η 43χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν από μερικούς μήνες πέθανε ο πατέρας της ενώ πριν από τρεις μέρες πέθανε και ο παππούς της.

Η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr.

Η 43χρονη μετά την αυτοκτονία του αδελφού της νοσηλεύθηκε δύο φορές στο ψυχιατρικό ίδρυμα της Τρίπολης.  Δύο φορές στο παρελθόν προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Την τελευταία φορά πήδηξε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα της. Έπειτα από πολύωρα χειρουργεία, είχαν παραμείνει κάποια κινητικά προβλήματα.

Η άτυχη  γυναίκα, όπως λένε κάτοικοι στο loutrakiblog.gr ήταν πρώην φωτομοντέλο που είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους Έλληνες σχεδιαστές. Ένα κορίτσι καλόψυχο και ευαίσθητο, λένε οι γείτονες, που δεν άντεξε τα χτυπήματα της μοίρας και το ξεκλήρισμα της οικογένειας.

Η απώλεια του αγαπημένου της αδελφού  την συντάραξε, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το χαμό του… ενώ τα χτυπήματα της μοίρας στην οικογένεια ήταν απανωτά.. Η απώλεια του αγαπημένου της παππού, πριν από τρεις ημέρες και η αρρώστια της μητέρας της, φαίνεται να έδωσαν τη χαριστική βολή στην 43χρονη.

Μάλιστα, η γυναίκα που την περιποιόταν και της έδινε φαγητό, τις τελευταίες μέρες το άφηνε έξω από την πόρτα γιατί η 43χρονη δεν ήθελε να μιλά σε κανένα.

Αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου της.

Η κηδεία της Χ.Π. θα γίνει σήμερα, Παρασκευή, στους Αγίους Θεοδώρους στις 13.30 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.