Επικαιρότητα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του για revenge porn

27 Σεπ. 2022 - 10:58 | Συμβαίνει γύρω μας
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του για revenge porn

Νέες καταγγελίες από τέσσερις γυναίκες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι συγκεκριμένες γυναίκες αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο.

 Ειδικότερα, οι εν λόγω γυναίκες -μία εκ των οποίων είναι δημοσιογράφος- αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο και απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο, σκεπτόμενες πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Οι καταγγέλλουσες, των οποίων τα πρόσωπα δεν φαίνονται στα επίμαχα βίντεο που ισχυρίζονται ότι έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, φοβούνται μήπως διαρρεύσουν τα στοιχεία τους.

Η Σταυρούλα - Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στο ίδιο μέσο και επιβεβαίωσε πως υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγέλλουσες εις βάρος του.

 «Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 Υπενθυμίζεται πως προ ημερών, είχε γίνει γνωστό ότι ακόμη μία γυναίκα φέρεται να αναγνώρισε τον εαυτό της σε «ροζ» βίντεο που ανήρτησε ο παρουσιαστής, χωρίς τη συναίνεση των συντρόφων του. Σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ειδικότερα, πρόκειται για δημοσιογράφο από την Αθήνα, που μετά την πρώτη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είχε επικοινωνία με την δικηγόρο της καταγγέλλουσας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1. Της ζήτησε να τη βοηθήσει να δει το υλικό από προσωπικές στιγμές με διάφορες ερωτικές συντρόφους του που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε κοινοποιήσει μέσω διάφορων προφίλ στο ίντερνετ.

 Κατά την επισκόπηση του υλικού, φέρεται να ανακάλυψε ότι υπήρχαν εικόνες και με την ίδια, χωρίς πάντως να εμφανίζεται το πρόσωπό της, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

 Η γυναίκα, που θέλει να κάνει καταγγελία και να στραφεί νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, συμβουλεύεται νομικούς, καθώς φοβάται ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας που θα ακολουθήσει την καταγγελία θα αποκαλυφθεί δημοσίως η ταυτότητά της και θα συζητηθεί το όνομά της, κάτι που δεν επιθυμεί.