Πληγωμένη η βασίλισσα Ελισάβετ από τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle

22 Σεπ. 2022 - 13:08 | Συμβαίνει γύρω μας
Πληγωμένη η βασίλισσα Ελισάβετ από τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle

Πληγωμένη και εξαντλημένη ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ από την απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά καθήκοντα και το δράμα που ακολούθησε.

Η αείμνηστη βασίλισσα, που πέθανε σε ηλικία 96 ετών στις 8 Σεπτεμβρίου, φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της ότι “ήταν εξαντλημένη από την αναστάτωση που προκάλεσε η απόφασή τους”, όπως γράφει η ειδική επί των βασιλικών θεμάτων, Katie Nicholl, στο αναμενόμενο βιβλίο της “The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown”, απόσπασμα του οποίου δημοσιεύει το “Vanity Fair”.

“Ήταν πολύ πληγωμένη”, ισχυρίστηκε η έμπιστή της, προσθέτοντας ότι η βασίλισσα είχε πει λυπημένη: “Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει και δεν θέλω να το σκέφτομαι πια”.

Επίσης, η συγγραφέας σημείωσε ότι “ήταν πηγή θλίψης” για τη βασίλισσα “που είχε δει ελάχιστα τον Archie και τη Lilibet και ότι ο Harry και η Meghan δεν είχαν καταφέρει να πάνε για ένα Σαββατοκύριακο στο Μπαλμόραλ τον Αύγουστο, όταν η βασίλισσα είχε φιλοξενήσει τα εγγόνια και δισέγγονά της”. Τελικά η βασίλισσα κατάφερε να δει τον Archie, 3 ετών και τη συνονόματή της Lilibet, 1 έτους, ελάχιστες φορές.

 Ο Harry και η Markle πήγαν τα παιδιά τους για μια σύντομη συνάντηση με τη βασίλισσα όταν έφθασαν στο Λονδίνο ενόψει των εκδηλώσεων του Πλατινένιου Ιωβηλαίου τον Ιούνιο. Δύο ημέρες μετά, οι Σάσεξ και τα παιδιά τους πέρασαν λίγο περισσότερο χρόνο με τη βασίλισσα στο Κάστρο του Ουίνδσορ, την ημέρα πριν από τα γενέθλια της Lili.

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επέστρεψαν στην Καλιφόρνια μετά την εκτεταμένη περίοδο πένθους για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως μεταδίδει το Page Six. Το ζευγάρι έφυγε από τη Μεγάλη Βρετανία την Τρίτη, μία ημέρα μετά την κηδεία.

Πηγή: instyle.gr