Πάτρα: Καταπέλτης για τη Ρούλα ο εισαγγελέας - «Σκότωσε την Τζωρτζίνα για να εκδικηθεί τον Μάνο»

20 Σεπ. 2022 - 18:32 | Συμβαίνει γύρω μας
Πάτρα: Καταπέλτης για τη Ρούλα ο εισαγγελέας - «Σκότωσε την Τζωρτζίνα για να εκδικηθεί τον Μάνο»

Καθώς οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς, η πρόταση του εισαγγελέα πρωτοδικών έρχεται ως «καταπέλτης» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. 
Ο κ. Γιώργος Νούλης - που πριν από μερικές ημέρες πρότεινε την παραπομπή σε δίκη της μητέρας των τριών κοριτσιών και είχε περιγράψει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο η κατηγορούμενη αφαίρεσε την ζωή της 9χρονης Τζωρτζίνας - τώρα, στην πρότασή του ανέφερε και τον λόγο της δολοφονίας του κοριτσιού.

Η εισαγγελική πρόταση έπεσε σαν «βόμβα» για την Πισπιρίγκου και, με μία φράση, αποτύπωσε τις σκέψεις που πολλοί ενδεχομένως είχαν στο μυαλό τους, αλλά ευχόντουσαν να μην είναι αλήθεια: «Σκότωσε τη Τζωρτζίνα για να εκδικηθεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, για τις εξωσυζυγικές σχέσεις που είχε».

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που επικαλείται η εκπομπή «T Live», ο εισαγγελέας χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς για την 33χρονη:

«Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγο της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζυγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης».

 
Στην πρόταση 37 σελίδων για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο εισαγγελέας, σύμφωνα, με το STAR, μιλά και για την κεταμίνη και για τον χαρακτήρα της. Αναφέρει συγκεκριμένα για την κατηγορουμένη: «Εμφανίζει ιδέες μεγαλείου συνδεδεμένες με τη δημοσιότητα. Βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση αλήθειας και ψέματος. Στερείται γνήσιου συναισθήματος και αντιλαμβάνεται τα παιδιά ως μία ναρκισσιστική προέκταση του εαυτού της».

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας, ζητά να συγχωνευθεί η υπόθεση της Τζωρτζίνας με αυτήν του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας για να μην υπάρξει δεύτερη προφυλάκιση και να γίνει μία δίκη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο