Θανάσης Κατερινόπουλος: Εύχομαι στην άλλη ζωή να δω τον γιο μου

19 Σεπ. 2022 - 08:44 | Συμβαίνει γύρω μας
Θανάσης Κατερινόπουλος: Εύχομαι στην άλλη ζωή να δω τον γιο μου

Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, έπειτα από πρόταση του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη. «Θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Αθήνα. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής. Είχα δουλειά, έχω δουλειά. Δεν πάω να πολιτευτώ για να εξασφαλίσω τα προς το ζην», ανέφερε ο Θάνος Κατερινόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε και στην υπόθεση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ: «Ο νόμος είναι ξεκάθαρος για τις υποκλοπές. Βεβαίως, οι μυστικές υπηρεσίες προβαίνουν ακολουθώντας μια διαδικασία. Εδώ στην περίπτωση του Νίκου Ανδρουλάκη είναι τρελά αυτά που έγιναν. Είναι τρελά, αυτά τα οποία ακούμε. Δεν είναι μόνο η ακρόαση, είναι το σύστημα Predator. Αυτό καταγράφει τα πάντα, τα προσωπικά σου δεδομένα. Αν κοιμάσαι, πώς κοιμάσαι, αν ροχαλίζεις, αν πας τουαλέτα κ.ά».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για την προσωπική του ζωή και για τη σύζυγό του ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο γιος του, όταν πέθανε. Μάλιστα ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Έφυγε από τη ζωή 31 ετών στον ύπνο του. Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου. Αυτά μακάρι να μην συμβαίνουν σε κανένα γονέα. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την απώλεια και ελπίζεις στην άλλη ζωή, αν υπάρχει άλλη ζωή». Αναφερόμενος στη γυναίκα του, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε: «Η γυναίκα μου είναι ένα λιμάνι. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Εγώ δεν πίστευα ότι θα ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Είχα έναν γάμο αποτυχημένο και σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια, δεν είμαστε για πειράματα. Η υπομονή της συζύγου μου μαζί μου είναι απερίγραπτη»