Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές

21 Ιουλ. 2024, 12:37

Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές

Η δεύτερη Πανσέληνος στον Αιγόκερω αυτόν τον μήνα, στις 21 Ιουλίου 2024, μοιάζει με μια εμπειρία déjà vu. Για άλλη μια φορά, τα παρορμητικά ζώδια θα δοκιμαστούν, δείχνοντας πόσο έχουν προοδεύσει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Με αυτή τη διέλευση, οι Σεληνιακοί Δεσμοί βρίσκονται επίσης σε παρορμητικά ζώδια, κάτι που κάνει αυτή την εμπειρία να μοιάζει με μια άλλη κατά την περίοδο των εκλείψεων στις αρχές του χρόνου. Τα παρορμητικά ζώδια θα πρέπει να σκάψουν βαθιά για να βρουν την αυτοπεποίθηση τους και αυτή θα είναι μια περίοδος όπου η θεραπεία είναι απαραίτητη. Τα μηνύματα που συνδέονται με το παρελθόν παραμένουν ισχυρά – χρειαζόμαστε αυτές τις εμπειρίες για να προχωρήσουμε και να γίνουμε πιο δυνατοί. Σας υποδεικνύεται ο δρόμος προς την εξέλιξη, και τώρα είναι η ώρα να κάνετε αυτές τις αλλαγές για να υλοποιηθούν τα πράγματα.

Θα υπάρξει μία αφύπνιση για τα παρορμητικά ζώδια και συνδέεται άμεσα με την αναζωπύρωση της αίσθησης της ελπίδας και της αυτοπεποίθησης, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε να λάμπετε.

4 ζώδια βιώνουν σημαντικές αλλαγές κατά την πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 21 Ιουλίου 2024

Αιγόκερως
Ακόμη μία Πανσέληνος στο ζώδιό σας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να ξαναγράφετε την ιστορία σας για δεύτερη φορά φέτος. Αυτή η διέλευση θα ξεκλειδώσει τη μαγεία και τις δυνατότητές σας. Μπορείτε να περιμένετε επαγγελματικά και δημιουργικά άλματα όταν αρχίσετε να έχετε εμπιστοσύνη στη δουλειά που παράγετε.

Το να βγείτε από τη ζώνη άνεσης σας μπορεί να γίνει πιο εύκολο τώρα, επειδή το πάθος σας θα σας ωθήσει να αναζητήσετε κατανόηση και υποστήριξη από τους άλλους, εάν χρειαστεί. Με τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο, στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι μια στιγμή όπου θα ωφεληθείτε από την υπομονετική έρευνα και μάθηση.

Παρόλο που τα πράγματα μπορεί να φαίνονται δύσκολα, μπαίνετε σε έναν κύκλο μεταμόρφωσης και ανάπτυξης. Η τελειοποίηση έχει μεγάλη αξία και αυτό μπορεί να είναι η εστίασή σας τώρα, καθώς συνεχίζετε να αγωνίζεστε για την κορυφή.

Κριός
Ενώ η μελωδία συνεχίζει να εξελίσσεται και προστίθενται νέες νότες στο μουσικό κομμάτι, η Πανσέληνος θα επαναλάβει το ίδιο θέμα από τη διέλευση του Ιουνίου. Ωστόσο, τώρα θα φέρει στο προσκήνιο τους φόβους και τις αποτυχίες σας από το μακρινό παρελθόν. Έχετε το δικαίωμα να αφήσετε πίσω αυτές τις σκέψεις και να μάθετε να εκτιμάτε αυτές τις εμπειρίες, γιατί σας χάρισαν την πανοπλία που φοράτε σήμερα.

Αυτή η διέλευση μπορεί να σας ωθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να μάθετε να διαχειρίζεστε καλύτερα τον χρόνο σας. Ως παρορμητικό ζώδιο, απολαμβάνετε τα οφέλη του να ξεκινάτε μια νέα ιστορία και να τολμάτε καινούργιες περιπέτειες. Ωστόσο, τώρα καλείστε να δείτε τον εαυτό σας με μια νέα ματιά, να ανατρέξετε στο παρελθόν και να κρατήσετε σημειώσεις, έτσι ώστε να συνεχίσετε να ανθίζετε στο παρόν.

Καρκίνος
Μπορεί να βρεθείτε ξανά μπροστά σε δοκιμασίες αυτή την περίοδο. Η Πανσέληνος θα ανασύρει θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και την επαγγελματική σας πορεία. Είναι μια πρόσκληση να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να καλωσορίσετε αυτό το νέο στάδιο στη ζωή σας, όπου η αγάπη και η γαλήνη σας περιμένουν. Ωστόσο, ο Κρόνος ίσως φέρει επιπλέον ευθύνες, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι επιθυμείτε για το μέλλον σας. Άλλωστε, αυτές οι διελεύσεις αποτελούν μια μαθησιακή διαδικασία που συμβάλλει στην εξέλιξή σας.

Η Πανσέληνος ξεκλειδώνει την ιστορία σας και σας επιτρέπει να δείτε την αξία σας. Ένα βασικό θέμα της περιόδου θα είναι η συμφιλίωση με τις προηγούμενες σχέσεις σας, καθώς θα ωθηθείτε να επικεντρωθείτε στην επανασύνδεση και την επούλωση. Μπορείτε να περιμένετε να βρείτε τρόπους να ανθίσετε τώρα, καθώς συνεχίζετε να αποκτάτε περισσότερη σοφία και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στη δύναμή σας.

Ζυγός
Αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις θα αποτελέσουν βασικό θέμα αυτής της περιόδου. Μαθαίνετε να είστε πιο ευέλικτοι, προσαρμόζοντας το πρόγραμμά σας και κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές για να πετύχετε. Είναι ένας κύκλος που σας επιτρέπει να αναπτύξετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Θα δείτε ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να μένετε μπροστά από τις υποχρεώσεις σας.

Τίποτα δεν σας ξεφεύγει τώρα και μαθαίνετε επίσης να βασίζεστε περισσότερο στον εαυτό σας. Μπορεί να νιώσετε πιο κοινωνικοί, ωστόσο ίσως προτιμάτε να έχετε και στιγμές για τον εαυτό σας, όπου μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε νέα projects από την άνεση του σπιτιού σας.

πηγή: enikos.gr